Manchester United için İngiltere’ye gitmişti! Altay Bayındır’ın transferinin açıklanmama nedeni belli oldu!

Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Altay Bayındır’ın Manchester United’a transferi henüz açıklanmazken bu durumun nedeni belli oldu. Tarafların transferdeki son detayları konuştuktan sonra resmi açıklama yapacağı belirtildi. Ayrıca sarı lacivertlilerin bu transferden 7 milyon euro kazanacağı belirtildi.

Manchester United için İngiltere’ye gitmişti! Altay Bayındır’ın transferinin açıklanmama nedeni belli oldu!

Fenerbahçe’nin 2019 yılında 1.5 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Altay Bayındır, sarı lacivertli camiaya veda etti. Fenerbahçe ve Manchester United futbolcunun transferi için 7 milyon euro bonservis bedeliyle anlaşmaya vardı.

Futbolcu Cuma günü Atatürk Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla İngiltere’ye gitti. Başkan Ali Koç ve Selahattin Baki’nin uğurladığı futbolcunun transferi henüz açıklanmadı.

Manchester United için İngiltere’ye gitmişti! Altay Bayındır’ın transferinin açıklanmama nedeni belli oldu! - Resim : 1

TRANSFERİN SON DETAYLARI KONUŞULUYOR

Fabrizio Romano’nun haberine göre Manchester United, Altay Bayındır’ın transferi için son ayrıntılar üzerinde çalışıyor. Altay’ın transferinin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Romano, bu transferin 7 milyon euroya tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

Manchester United için İngiltere’ye gitmişti! Altay Bayındır’ın transferinin açıklanmama nedeni belli oldu! - Resim : 2

ALTAY'IN FENERBAHÇE KARİYERİ

Transfermarkt’a göre değeri 11 milyon euro olarak gösterilen Altay Bayındır, 2019-2020 sezonunda 1.5 milyon euro bedelle MKE Ankaragücü’nden Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. 25 yaşındaki milli kaleci Fenerbahçe formasıyla çıktığı 145 maçta 162 gol yedi, 44 kez kalesini gole kapattı.