Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi ve ne zaman? Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Mandıra Filozofu İstanbul filmi bu akşam televizyon ekranlarında yer alacak. Sinemaseverler filmin konusunu, oyuncu kadrosunu ve çekildiği mekanları araştırıyor. Başrollerinde Müfit Can Saçıntı, Kemal Kuruçay ve Gülnihal Demir'in olduğu film 2015 yılı yapımıdır. Peki; Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi ve ne zaman? Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi ve ne zaman? Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Mandıra Filozofu İstanbul filmi için heyecan dorukta. Komedi türünde olan filmin yönetmen koltuğunda Müfit Can Saçıntı oturuyor. Bodrum'un Çökertme köyünde, kendi halinde bir yaşam sürdüren Mustafali'nin hikayesinin anlatıldığı Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi ve ne zaman? Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yönetmen: Müfit Can Saçıntı

Türü: Komedi

Yapım yılı: 2015

Oyuncular: Müfit Can Saçıntı, Kemal Kuruçay, Gülnihal Demir

Konu: Bodrum’un Çökertme köyünde, kendi halinde, mütevazi bir yaşam sürdüren, tüm dünyevi hırslardan arınmış bir şekilde "bir lokma bir hırka" düsturuna da sadık yaşayan sempatik kahramanımız Mustafali; bu filmle birlikte her geçen gün daha da büyüyen İstanbul şehri üzerinden, modern dünyanın karşısına çıkarak hesaplaşıyor. Yıllar önce kendisini ve annesini terk eden babasının hastalığı nedeniyle büyük şehire gelmek zorunda kalan Mustafali, metropol insanının da ezberlerini bozmakta gecikmiyor.