Manisa'da Gördes, Demirci, Selendi, Köprübaşı ve Kula için aynı uyarı. Geliyor, sizin iyi hazırlanmanız gerek

Ülkemizin belirli bölgelerinde arka arkaya sağanak yağışlar görülmeye başlandı. Seller meydana gelirken Manisa'da Gördes, Demirci, Selendi, Köprübaşı ve Kula için aynı uyarı geldi. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılarda bahsi geçen ilçelerde kuvvetli yağışların meydana geleceği ve bu yağışların gece saatlerine kadar yerel olarak etkisini devam ettirmesi beklendiği ifade edildi. Uzmanlar herkesin bu yağışlara hazırlıklı olması gerektiğini ifade etti.

Manisa'da Gördes, Demirci, Selendi, Köprübaşı ve Kula için aynı uyarı. Geliyor, sizin iyi hazırlanmanız gerek

Yurdumuzun belirli bölgelerinde sıcaklık yerini yağışlı havalara bırakmaya başladı. Bazı illerimizde seller meydana gelirken Manisa’ya da uyarı gecikmedi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Manisa'nın doğu ilçeleri; Gördes, Demirci, Selendi, Köprübaşı ve Kula için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Manisa'da Gördes, Demirci, Selendi, Köprübaşı ve Kula için aynı uyarı. Geliyor, sizin iyi hazırlanmanız gerek - Resim : 1

HERKES YAĞIŞLARA HAZIRLIKLI OLMALI

Söz konusu uyarıda”  "Yapılan son değerlendirmelere göre; sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın öğleden sonra Manisa’nın doğu ilçeleri olan Gördes, Demirci, Selendi, Köprübaşı, Kula'da yerel olarak kuvvetli olması ve kuvvetli yağışların gece saatlerine kadar yerel olarak etkisini devam ettirmesi beklendiğinden, yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında hamleli kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi. Uzmanlar herkesin bu yağışlara hazırlıklı olması gerektiğini ifade etti.