Ünlü mankene şiddet olayıyla gündeme gelen oyuncu Survivor kadrosunda!

Ünlü manken Eda Taşpınar ile yaşadığı bomba aşkın ardından Taşpınar'a şiddet olayıyla çok konuşulan ünlü oyuncu Çağrı Atakan, Survivor 2021 aday kadrosuna katılan isimlerden biri oldu. İşte Survivor 2021 aday kadrosu!

Ünlü mankene şiddet olayıyla gündeme gelen oyuncu Survivor kadrosunda!

Yıllardır seyirciyi ekranlara kilitleyen efsane yarışma Survivor, aday kadrosuyla dillerden düşmüyor. Son olarak Eda Taşpınar'ın eski sevgilisi Çağrı Atakan, Survivor'a katılacağını açıkladı.

Ünlü manken Eda Taşpınar ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü oyuncu Çağrı Atakan, sosyal medya hesabından Survivor'a katılacağını duyurdu.

Atakan, "Kendimi açlığa alıştırmaya çalışıyorum. Yakında Survivor'a gidiyorum" dedi.

 "Maalesef Eda Taşpınar ile ayrıldık"

Atakan Çağrı olaylı ilişkinin bitttiği iddaları hakkında, "Evet bizi bir süredir birlikte görmüyorsunuz. Maalesef Eda Taşpınar ile ayrıldık. Fikir anlaşmazlığı yüzünden birlikte karar alarak ilişkimize nokta koyduk. Böyle olması gerekiyordu. Dostça ayrıldık, hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

Ünlü mankene şiddet olayıyla gündeme gelen oyuncu Survivor kadrosunda! - Resim : 2

"Yakında Survivor'a gidiyorum"

Ünlü oyuncu Çağrı Atakan, "Yakında Survivor'a gidiyorum. Ünlüler takımında yarışacağım, takım arkadaşlarımla tanıştım hepsi çok iyi insanlar. Kendimi açlığa alıştırmaya çalışıyorum, sporla aram zaten iyi idmanlıyım. 10 yıldır yarışmayı televizyondan ilgiyle izliyordum. Dinlenmeye çekildim, moral motivasyon olarak kendimi hazırlıyorum" dedi.

Çağrı Atakan kimdir?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da doğdu ve eğitimine özel bir okulda başladı. Ardından Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı.

2018 yılında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan, Şahin Tepesi dizisinden yer aldı. Dizide Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner ve Leyla Tanlar gibi isimlerle birlikte çalıştı.