Mansur Yavaş'ın basın müşaviri Volkan Gültekin tv100'e konuştu! ABB'den Cengiz Topel Yıldırım hakkında suç duyurusu

İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik usulsüzlük ve ihaleye fesat karıştırma iddialarıyla Yavaş'ın Basın Müşaviri Volkan Gültekin, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nda açıklama yaptı. Gültekin, ABB'nin, Yıldırım'ı savcılığa verdiğini belirterek "İftira edenler kalan 16 günlük siyasi hayatını bu tür dedikodularla geçireceğine savcılığa başvurabilirler" dedi.

İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında usulsüzlük ve ihaleye fesat karıştırma iddialarıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Basın Müşaviri Volkan Gültekin, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'na konuştu.

Gültekin'in açıklamaları şu şekilde: 

"ABB, CENGİZ TOPEL YILDIRIM'I SAVCILIĞA VERDİ"
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Basın Müşaviri Volkan Gültekin "Gürkan Bey yayını izleyemiyorum, konuya hakim değilim. İhale konularını sormuşsunuz. ABB'de ihale verilmez, ihale alınır. Canlı yayında açık ihalede kim yüksek kırım yapıyorsa o alır. Alanın kim olduğuna bakılmaz. Kırım oranına ve işi yapıp yapamayacağına bakılır. İftira edenler kalan 16 günlük siyasi hayatını bu tür dedikodularla geçireceğine savcılığa başvurabilirler. ABB, bugün kendisini savcılığa verdi. Kendisi de başkanımızın dediği gibi 'namuslu, şerefli insanlar derhal savcılığa gider' sözünde olduğu gibi derhal bu iddialarını savcılığa vermeli. Geri kalan konuları Nazlıaka net bir şekilde açıkladı.