Maria ile Mustafa dizisi 13. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

Pazar günleri ATV'de izleyici ile buluşan Maria ile Mustafa dizisinin 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Maria ve Mustafa arasında artan gerilim ilişkilerini bitirme noktasına geliyor.

ATV kanalında izleyici ile buluşan Maria ile Mustafa dizisinin yönetmen koltuğuna usta yönetmen Faruk Teber oturuyor. Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'te tanınmış bir ailenin veliahdı olan Mustafa'nın aşk hikayesini konu alan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Maria İle Mustafa Dizisinin 12. Bölüm Özeti

Galip, Mustafa'ya bir bedel ödetmek istemiş Maria'yı kaçırmıştır. Mustafa Maria'yı kurtarır. Daha sonra gelişen olaylar ise Maria'yı büyük bir karar almaya iter. Mustafa bu kararı öğrendiğinde ne yapacaktır? Maria, Galip tarafından neden kaçırıldığını bilmiyordur. Eda gerçeğini öğrendiğinde ne yapacaktır? Nadire, Nihat'ı öptükten sonra istediği tepkiyi alamadığı için Nihat'a kırgınken, Nihat aslında bambaşka bir sorunla mücadele etmektedir. Aralarına giren yeni engel ikiliyi nasıl etkileyecektir? Çiçek'in kucağında bebeğiyle konağa gelmesi, konakta deprem etkisi yaratır. Başta İclal ve Zeyno deliye dönmüştür. Üstüne üstlük Rüzgar ve Nisan'ın evlendiğini öğrenen Zeyno'nun büyük hamlesi konakta şok etkisi yaratır.