Bu kez Yahudi mahallesini karıştırdı

Ayasofya'da verdiği çıplak pozla tartışma yaratan Belçikalı model Marisa Papen, bu sefer de New York'taki bir Yahudi mahallesinde çıplak poz verdi. Papen'i gören mahalle sakinleri polisi aradı.

Bu kez Yahudi mahallesini karıştırdı

Türkiye'de Ayasofya, Kapadokya, Eminönü ve Boğaz'da çekilen çıplak fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan ve tartışmalara yol açan Papen, bu sefer kamera karşısına geçmek için New York'un Brooklyn bölgesinde yer alan muhafazakar Yahudi mahallelerinden Williamsburg'u seçti.

Genç modeli sokakta çıplak poz verirken gören mahalleliler Papen'e oldukça sert tepkiler gösterdi. Papen'in mahalleyi derhal terk etmesini isteyen mahalle sakinleri polisten yardım istedi.

Polis Papen'i bölgeden uzaklaştırıken Papen, yöre sakinlerinin kendisine çok kızdığını söyledi. Papen olayın detaylarını şöyle anlattı: " Bir anda kalabalık bir grubun etraflarını sardığını ve polisin geldiğini anlatan Papen, "Hemen giyinip polise 'çıplak değildim' diye yalan söyledim ve kısa bir tartışmanın ardından gitmemize izin verdi. Evet, yalan söyledim ama başka seçeneğim yoktu."