Masal Şatosu: Peri Hırsızı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Masal Şatosu: Peri Hırsızı filmi nerede çekildi?

Masal Şatosu: Peri Hırsızı filmi bu akşam Kanal D'de izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Ecrin Su Çoban ve Berat Efe Parlar yer aldığı Masal Şatosu: Peri Hırsızı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yönetmen koltuğunda Burak Kuka'nın oturduğu Masal Şatosu Peri Hırsızı filmi nerede çekildi?

Masal Şatosu: Peri Hırsızı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Masal Şatosu: Peri Hırsızı filmi nerede çekildi?

Başrollerinde Ecrin Su Çoban ve Berat Efe Parlar'ın yer aldığı Masal Şatosu: Peri Hırsızı filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. yönetmenliğini Burak Kuka'nın üstlendiği Sihir/fantastik türdeki çocuk filmi Masal Şatosu: Peri hırsızı filmi hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki, Masal Şatosu: Peri HIrsızıfilmi nerede çekildi?

MASAL ŞATOSU PERİ HIRSIZI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kara Kraliçe ile yeni yardımcısı Kali tüm ilham perilerini kaçırmaya başlarlar. Neşe, Can, Aslı, Akın ve Bora, Masal Diyarı Kralı’nın çağrısıyla ilham perilerini bulmak için bir serüvene çıkarlar. Çıktıkları bu serüvende kendilerine yardımcı olacak sihirli eşyalar ustası Pastacı’yı bulmak için nefes kesen bir mücadelenin içine girerler.

Masal Şatosu: Peri Hırsızı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Masal Şatosu: Peri Hırsızı filmi nerede çekildi? - Resim : 1

MASAL ŞATOSU PERİ HIRSIZI FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Ecrin Su Çoban

Berat Efe Parlar

Gülse Göçer

Berkan Hamedi

Ali Magnitou