Maserati Grecale artık Türkiye'de! Maserati Grecale fiyatları ne kadar? Maserati Grecale tasarımı ve özellikleri...

Maserati Grecale, Türkiye pazarında satışa sunulmaya hazırlanıyor. SUV modellerinden Maserati Grecale,Türkiye'de Tofaş çatısı altında FerMas tarafından temsil ediliyor. Peki, Maserati Grecale fiyatları ne kadar? İşte, adını bir rüzgardan alan Maserati Grecale tasarımı ve özellikleri...

Maserati Grecale artık Türkiye'de! Maserati Grecale fiyatları ne kadar? Maserati Grecale tasarımı ve özellikleri...

Maserati Grecale artık Türkiye'de! Haziaran ayı bitmeden 3.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla siparişe açılacak. Peki, Maserati Grecale fiyatları ne kadar? İşte, Maserati Grecale tasarımı ve özellikleri...

Maserati Grecale artık Türkiye'de!

FerMas Müdürü Özgür Süslü, “Maserati’nin Orta-Sınıf Lüks SUV sınıfındaki yeni oyuncusu ile Türkiye pazarında iddialıyız. 2021 yılını yüzde 100 büyüme ile Türkiye Pazarı’nın En Hızlı Büyüyen Markası olarak kapatmıştık. 2022 yılının ilk dört ayında da geçtiğimiz yıla oranla yüzde 125 büyümeye ulaştık.

Maserati Grecale artık Türkiye'de! Maserati Grecale fiyatları ne kadar? Maserati Grecale tasarımı ve özellikleri... - Resim : 1

Grecale için bu yıl 100 adetlik kota almayı başardık. Grecale’nin rüzgarıyla bu yıl performasımızı iki katından fazla artırarak bir kez daha en hızlı büyüyen marka olmak istiyoruz.” açıklamasını yaptı.

Maserati Grecale fiyatları ne kadar?

Grecale'nin hibrit versiyonları, ülkemizdeki en uygun Maserati modelleri arasında. Grecale GT modeli 3.2 milyon TL değerindeyken, bir üst seviyedeki Modena donanım paketinin fiyatı 3.8 milyon TL olarak karşımıza çıkıyor. Modellerin perakende fiyatları 1 ve 1.3 milyon TL.

Maserati, MC20 Cielo'yu da Türkiye'ye getirdi. Bu otomobil,Maserati fiyat listesinin en yukarısında yer alıyor.

Maserati Grecale artık Türkiye'de! Maserati Grecale fiyatları ne kadar? Maserati Grecale tasarımı ve özellikleri... - Resim : 2

Üstü açılabilen bir MC20 fiyat olarak 19.183.675 TL olarak karşımıza çıkıyor. MC20'nin vergisiz fiyatı ise 5 milyon TL. Fakat yüzde 220'lik vergi diliminden dolayı tam 11 milyonluk ekstra vergi masrafı çıkıyor.

Standart MC20'de de durum aynı denilebilir. 16 milyon TL'lik fiyat etiketi ile Standart MC20'nin perakende fiyatı 4 milyon TL.

Maserati Grecale tasarımı ve özellikleri...

Grecale’nin tasarımı yeni tasarım bakış açısını yansıtıyor. Kabin geleneksel Maserati saati yer alıyor.

Grecale’nin dış tasarımı da hem geleneksel ve modern bir otomobil olduğunun altını çiziyor. Otomobilin önünde alçak ve heybetli bir ızgarası yer alırken, karbon fiber kullanımlarıyla kıvrımlı gövde profili göze çarpıyor.

Maserati Grecale artık Türkiye'de! Maserati Grecale fiyatları ne kadar? Maserati Grecale tasarımı ve özellikleri... - Resim : 3

Maserati Grecale'in arkasında bumerang stili lambalar bulunuyor. Spor otomobil hissi uyandıran Maserati Grecale'in çapıcı bir görüntüsü bulunuyor. Maserati Grecale'in üç farklı versiyonu bulunmakta: GT, Modena ve Trofeo

Grecale GT, dört silindirli 300 beygirlik mild hibrit sisteme sahip.

Grecale Modena, dört silindirli 330 beygirlik yarı hibrit sistemine sahip. Doğa tutkunuysanız bu versiyonu tercih edebilirsiniz.

Daha fazla performans istiyorsanız da Grecale Trofeo'yu tercih edebilirsiniz. Grecale Trofe 0-100 km/s hızını 3,8 saniyede tamamlıyor. Ayrıca 285 km/s’lik azami hıza ulaşabiliyor.

Güç ve adrenalin meraklısıysanız Grecale Trofeo'yu tercih edebilirsiniz. Öyle ki, 530 beygirlik güçlü V6 motoru şile üstün bir performans sergileyebilirsiniz.

Maserati kabininde dijital ekranlar ve dokunmatik yüzeyler yer alıyor. Ayrıca bugüne kadar bir Maserati’de kullanılan geleneksel gösterge paneli dışında 12,3 inçlik, en büyük orta ekran bulunuyor. Kabinde ayrıca 8,8 inçlik ekran, yeni dijital saat ile kumanda paneliyle eşsiz bir deneyim sunuyor.

Grecale’de, arka koltukta yolculuk yapanlar için de üçüncü bir ekran yer alıyor. Motorun Maserati’ye özgü sesnin yanı sıra kabin içerisinde 3-Boyutlu Sonus Faber Premium ses sistemi bulunuyor.

Grecale, bilgi-eğlence sistemi Maserati Intelligent Assistant (MIA) Multimedya ve Head-up Display Grecale özellikleri ile ön plana çıkıyor. Sürücü isterse kullanım tercihlerini kişiselleştirebiliyor. Ayrıca güçlü işletim sistemine sahip MIA (Maserati Akıllı Asistan) bilgi-eğlence sistemi sunuyor.