MasterChef All Star'da yarışmacılar kıran kırana! Üçüncü ceketi giyen yarışmacı belli oldu

MasterChef All Star'da finale doğru heyecan gittikçe artıyor. Nefeslerin tutulduğu yarışmada, adını finale yazdırmak isteyen yarışmacıların kıran kırana mücadelesi yine ekranlara damga vurdu. Pazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken, Salı akşamı ikinci ceketin sahibi Barbaros oldu. Üçüncü ceketi kazanan isim de dün akşam belli oldu.

MasterChef All Star'da yarışmacılar kıran kırana! Üçüncü ceketi giyen yarışmacı belli oldu

MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlar. Üçüncü ceketin sahibi, dün akşam Tv8 ekranlarında yayınlanan bölümde belli oldu. Pazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken Salı akşamı ikinci ceketin sahibi Barbaros oldu. Üçüncü ceketi kazanan isim de dün akşam belli oldu.

MasterChef All Star'da yarışmacılar kıran kırana! Üçüncü ceketi giyen yarışmacı belli oldu - Resim : 1

MasterChef All Star'da ikinci ceketin sahibi olan Barbaros, 3. ceket için yarışan diğer yarışmacılara tek tek destek veriyordu. Mehmet Şef'in Esra'yı mı destekliyorsun? sorusuna Barbaros, "Tüm Türkiye Esra'yı destekliyor bence başarısından ötürü" cevabını verdi.

'SERGEN, KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR'

Mehmet Şef, yanından geçerken az kalsın Sergen balığı düşürecekti. Şef, 'Sergen balığı kaçırma, kaçan balık büyük olur' diyerek imada bulundu. Üçüncü ceket için ter döken yarışmacıda yemeğin zorluğuna dikkat çekmek için "Sergen ölmüş ağlayanı yok' dedi.

MasterChef All Star'da yarışmacılar kıran kırana! Üçüncü ceketi giyen yarışmacı belli oldu - Resim : 2

Dün akşam adını finale yazdırmak isteyen yarışmacılar ceket için yarıştılar. İlk etapta siyah pirinç, ançuez ve greyfurt ile yaratıcı tabaklar çıkarıldı.

Kıvanç: 19,5

Esra: 22

Sergen: 20,5

Hasan: 18

Eren: 24

Eren birinci olarak ikinci tura giderken, Esra da ilk kez ikinci olarak ikinci tura geçti. Somer şef, Eren ve Hasan arasındaki 5 puanlık farkın ilk defa yaşandığına da dikkat çekti.

2 OYUN PUANLARI

İkinci turda Hasan 23 puan alarak 41 puana ulaştı. Kıvanç 25 puan alarak 44,5 puana ulaştı. Kıvanç'ın bu puanı almasıyla cekete ilk veda eden isim Hasan oldu. Sergen 22,5 puan alarak 43 puanla Kıvanç'ın gerisinde kaldığı için bugünlük cekete veda etti. Esra 31 puan toplayarak 53 puana ulaştı. Kıvanç'ı geçti ve Kıvanç cekete veda eden isim oldu. Esra'nın aldığı 53 üç gün içinde ulaşılan en yüksek puan oldu.

Eren 22,5 puan alarak 46,5 puana ulaştı. Eren ikinci olurken üçüncü ceketin sahibi Esra oldu.

MasterChef All Star'da yarışmacılar kıran kırana! Üçüncü ceketi giyen yarışmacı belli oldu - Resim : 3