Bu nasıl bir hikaye! Şefler yarışmacının anlattıklarına ayrı verdiği tepkiye ayrı şaşırdı

Masterchef'te yedeklerden ana kadroya girmeye çalışan Atike anlattıklarıyla ayrı verdiği tepkiyle ayrı şaşırdı. Şefler bu anları şaşkınlıkla dinledi.

Bu nasıl bir hikaye! Şefler yarışmacının anlattıklarına ayrı verdiği tepkiye ayrı şaşırdı

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de dün ilginç anlar yaşandı. Yedeklerden ana kadroya girmek için mücadele veren yarışmacılar büyük bir emek harcadı. Yarışma başlamadan önce sohbet etmek isteyen şefler, Atike'nin anlattıkları karşısında şaşkınlık yaşadı. 

 

Masterchef Atike işten atılmış

Yarışmada hazırladığı tabaklarla bir üst tura çıkmaya hak kazanan Atike, MasterChef'e katılmasının ardından işten atıldığını söyleyerek stüdyodakileri şaşırttı. Yarışmaya katılırken dikkat eksikliği için özel bir ilaç da aldığını ve hazırlıklı geldiğini söyleyen Atike, yarışma sebebiyle işe gidemediğini ve bir anda işten çıkarılma mesajı aldığını söyledi. Atike'nin "işe gitmiyorum diye işten çıkarmışlar" tepkisi şefleri güldürdü. 

Bu nasıl bir hikaye! Şefler yarışmacının anlattıklarına ayrı verdiği tepkiye ayrı şaşırdı - Resim : 1

Verdiği tepkiye şefler şaştı kaldı

"İşten çıkarıldığımı telefonuma gelen mesajla öğrendim" diyen Atike, bu vesileyle kasap kasap gezdiğini ve yarışmaya odaklandığını söyledi. Atike'nin mutluluğuna şaşıran Somer Şef'in "İşten çıkarılmışsın, hala mutlusun" yorumu dikkat çekti.

Bu nasıl bir hikaye! Şefler yarışmacının anlattıklarına ayrı verdiği tepkiye ayrı şaşırdı - Resim : 2