Rizeli yarışmacı Masterchef jüri üyelerini gülme krizine soktu

Türkiye'nin çok izlenen yarışma programlarından Masterchef Türkiye 2021'in dün geceki eleme programına, aday adayı 19 yaşındaki Rizeli Barış Kaçalin'in damgasını vurdu.

Rizeli yarışmacı Masterchef jüri üyelerini gülme krizine soktu

Masterchef jürileri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, genç yarışmacı Barış Kaçalin'in kendi şivesi ile verdiği tepkiler karşısında gülmekten kırıldı.

"Balıktan kılçık çıkarsa ne yaparsın" diye sorulması üzerine Barış Kaçalin "Aldığım balıkçıya giderim" yanıtını vererek juri üyelerini güldürdü. Hazır cevap Barış "Balığı da kalın kesmişsin" denilince de "Ben kesmedim, balıkçı kesti" dedi.

"Rizeliyiz yapacak bir şey yok"

"Stresli olduğun belli olmuyor" diyen Somer Sivrioğlu'na "terliyorum" yanıtını veren Barış, 
"Yemek yetişmezse ne olur?" sorusuna ise "Rize'de olay var" yanıtını verdi.

14 yaşından bu yana aşçılık yapan Barış Kaçalin, daha yemeğini bitirmeden "olmayacak galiba" deyince Somer şef "yemek bitmeden umutsuzluğa kapılınır mı?" diye tepki gösterdi. Ancak Barış Kaçalin buna da verecek yanıt buldu ve "önceden bilmek daha iyi değil mi?" dedi. Kahkahaya tutulan Mehmet şef ise "Bırak yemeği falan gel sohbet edelim" diyerek genç yarışmacıyı yanına çağırdı. 

 Yapacağı yemeğe uçakta gelirken karar verdiğini de itiraf eden Barış Kaçalin'in elemeyi geçemedi ancak Mehmet şef tarafından stüdyodan kucaklanarak uğurlandı.