MasterChef'te ilk 11 yarışmacı belli oldu! İşte kadroya giren son isim

MasterChef Türkiye'de 11 yarışmacı adayının belirlediği dün geceki final turunda bölümde heyecan doruktaydı. Yarışmacılar ana kadroya girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Gecenin sonunda Masterchef Türkiye 2021'in ana kadrosuna girmeyi başaran 11. kişi Tahsin Küçük oldu.

MasterChef'te ilk 11 yarışmacı belli oldu! İşte kadroya giren son isim

11. yarışmacıyı seçmek için iki etap hazırlandı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Şef'in karşısında hünerlerini sergileyen yarışmacılar ana kadroya girebilmek için ter döktü. 

Masterchef Türkiye 2021'de ana kadroya kim girdi?

MasterChef Türkiye’de final turunda kadro önlüğü kapmak için birbiri ile amansız bir rekabete girdi. Yarışmacılardan ilk bölümde istenen yemek, Siirt bölgesine ait kitel (haşlama içli köfte) oldu.

 Yarışmacılardan 4 tane kiteli 40 dakika içinde yapmaları istendi. 40 dakikanın sonunda yarışmacılardan sadece 5 tanesi 4 kiteli tamamlayabildi. Emre, Tahsin, Pelin, Rabia ve Eren bu turu geçen isimler oldu.

Yaratıcılık oyununda verilen ana ürün anjelika erik oldu. Bu ürünle yapılacak kreatif yemek için verilen süre 40 dakika oldu. Süre sonunda şefler, tadım yaparak gecenin sıralamasını açıkladı. Günün beşincisi Rabia, dördüncü Eren, üçüncü Pelin olurken Emre geceyi ikinci olarak bitirdi. Tahsin Küçük ise gecenin kazanan ismi olarak MasterChef 2021 ana kadrosuna giren 11. yarışmacısı oldu. 

 İşte Masterchef 2021 ana kadrosuna giren yarışmacılar

MasterChef Türkiye’nin final turu 1 Ağustos Pazar günü başlamıştı. İlk gruptan ana kadroya giren isimler; Fatma Polat, Milhan Erdem, Dilara Başaran, İbrahim Cingözler, Tunahan Ak idi. 8 Ağustos Pazar günü başlayan ikinci grubun mücadelesinde ana kadroya girenler ise Şükrü Özsarı, Hamza Mercimek, Burcu Önal, Görkem Demiral ve Hasan Biltekin oldu.

Masterchef Tahsin Küçük kimdir?

Tahsin Küçük, 23 yaşında ve yarışmaya ise Kocaeli'nden katılıyor. 10 yaşından bu yana mutfakla iç içe olan yarışmacı, babasının sayesinde erkenden işe başladığını dile getiriyor. Aslen Trabzonlu olan Küçük, mutfağın yanı sıra birçok dans çeşidine ilgi duyuyor. MasterChef Tahsin, aynı zamanda gastronomi mezunudur.