MasterChef'te Ali hem ağladı hem ağlattı

MasterChef yarışmacılarından Ali'nin sütlacı tutturamayınca ağlamaya başlaması geceye damgayı vurdu. Ali'nin zor anlarında en güçlü rakipleri yarışmacıyı teselli etti. Ana kadroya girmeyi başaran yarışmacı ise Hasan Biltekin oldu.

MasterChef'te Ali hem ağladı hem ağlattı

MasterChef Türkiye'nin dün geceki son bölümünde yarışmacılardan astarlı sütlaç pişirmeleri istendi. Ancak yarışmacılardan Ali sunduğu tatlı şefler tarafından beğenilmeyince gözyaşlarına hakim olamadı. 

MasterChef Türkiye'nin dün gece diğer yandan ana kadrosuna gidecek 10. yarışmacı da belli oldu. MasterChef'te Ali hem ağladı hem ağlattı - Resim : 1

MasterChef'teki ilk sınav astarlı sütlaç tatlısı oldu. Yarışmacılardan Ali ise yaptığı tatlıyı iyi soğutamadı ve kıvamı istediği gibi olmadı. Yaptığı astarlı sütlaç beklentinin altında kalan Ali gözyaşlarını tutamayarak ağlamaya başladı. 

"Sütlaç su gibi" 

3 şefinde kıvamını beğenmediği sütlaç için Somer Sivrioğlu, su gibi değerlendirmesi yapınca Ali kendini tutamadı. Ana kadroda yer alamayacağını anlayan Ali duygusal anlar yaşadı.  Gecenin sonunda ise ana kadroya girmeyi başaran isim Hasan Biltekin oldu.