MasterChef Uğur'un skandal paylaşımları ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'nın TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında Uğur Yılmaz'ın diskalifiye edildiğini açıklamasının ardından skandal sosyal medya mesajları ortaya çıktı. MacterChef Uğur'dan Aziz Yıldırım, Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Kürt vatandaşlara ağır hakaretler...

MasterChef Uğur'un skandal paylaşımları ortaya çıktı

Türkiye'nin en fazla izlenen yarışma programı olan MasterChef Türkiye'de yaşanan diskalifiye skandalının ardındaki gerçek ortaya çıktı. MasterChef'in başarılı yarışmacılarından olan Uğur Yılmaz'ın ırkçı paylaşımları şoke etti. Acun Ilıcalı, MasterChef Uğur'un paylaşımları nedeniyle programla ilişiğinin kesildiğini açıklamıştı.

Uğur Yılmaz'ın geçmişte Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a, Acun Ilıcalı'dan başörtüsü kullanan insanlara ve Kürt vatandaşlara ağır küfürler sarf ettiği anlaşıldı. Pervasız ve ırkçı paylaşımlarını küfürlerle dolduran MasterChef Uğur'un programdan diskalifye edilmesi sosyal medyada memnuniyetle karşılanırken, Acun Ilıcalı'nın mesajları gördüğü anda kararını verdiği ifade edildi.

MasterChef Uğur, sosyal medyada yarışmanın en çok konuşlan isimleri arasında yer almayı sürekli başardı. Sürekli potaya girmesine rağmen her defasında çıkmayı başaran Uğur'un önümüzdeki süreçte son dörde kalması bekleniyordu ancak attığı sosyal medya mesajları nedeniyle hayallerine erken veda etmek zorunda kaldı.

MasterChef Uğur'un skandal paylaşımları ortaya çıktı - Resim : 2

MasterChef Türkiye'nin dün yayınlanan kaptanlık bölümünün tanıtım videolarında kendisine hiç yer verilmeyen Uğur, bölüm önceden çekildiği için yayına dahil edilmek zorunda kalındı ancak detay görüntülerinin tamamı makaslandı. Programda yarışmacıların yemek yaptıkları sırada anlatımda bulundukları dakikalara yer verilirken, Uğur'un sözleri hiç yayına verilmedi.

MasterChef Türkiye yarışmacısı Uğur Yılmaz kimdir?

26 yaşındaki Uğur Yılmaz Deniz'in iki kardeşi vardır. Aşçılığa çok severek başlamadığını fakat öğrendikçe ilgisinin arttığını söyleyen Uğur Yılmaz, ilk iş tecrübesini küçük bir restoranda yaşamıştır. Her gün öğrendiği bilgilere yenilerini ekledikçe kendini geliştirdiğini fark eden Uğur Yılmaz Deniz, çalıştığı yerden ayrılıp İl Riccio Bodrum'da çalışmaya başlamıştır.

MasterChef Uğur'un skandal paylaşımları ortaya çıktı - Resim : 4

Orada 7 İtalyan şef ile birlikte çalışma şansını yakaladığını ifade eden Uğur Yılmaz Deniz, iş hayatına cruise gemisi olan Mein Schiff 2'de devam ederek tecrübelerine bir yenisini daha eklemiştir.

6 aylık serüvenin ardından Türkiye'ye dönen Uğur Yılmaz Deniz, Kıbrıs Elexus Hotel'de işe başlamış fakat orada bilgilerinin köreldiğini fark eden Deniz, Katar'da çalışmaya karar vererek 2 sene boyunca orada aktif olarak mesleğini icra etmiştir.

MasterChef 2020'nin kadrosunda yer almaya hak kazanan Uğur Yılmaz Deniz, yarışmaya katılmayı çok istediğini ve kadroda yer aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etmiştir.