MasterChef'te Mehmet Şef ve Barbaros arasında gerginlik

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde şef Mehmet Yalçınkaya ile Barbaros arasında yaşanan gerginlik geceye damgasını vurdu. İşte o diyaloglar...

MasterChef'te Mehmet Şef ve Barbaros arasında gerginlik

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne şef Mehmet Yalçınkaya ile başarılı yarışmacı Barbaros arasında yaşanan gerginlik damga vuruken, Barbaros'un sesini yükselten Mehmet şefe cevap vermesi ortamı gerdi.

MasterChef Türkiye yarışmasının 122. bölümünde eleme potasına giren ikinci isim de belli oldu. Önceki bölümde Eray eleme adayı olarak belirlenmişti. Dün akşam da potaya giren isim Barbaros oldu. Barbaros ile yarışan Emir potaya girmekten kurtulan isim oldu.

Serhat ve Özgül son 4 kişi arasına kalmayı başarırken, Eray ya da Barbaros hayallerine veda edecek iki isimden biri olacak. Öte yandan gecenin en iyi tabağı da Özgül oldu.

Emir'e bakma! Neden bakmayayım? Beni dinle!

Geceye Mehmet Şef ve Barbaros arasında yaşanan gerginlik damga vurdu. Mehmet Şef ve Barbaros arasında yaşanan gerginlik sosyal medyanın gündemine oturdu.

Emir'in buzdolabı kapağını açık bırakmasıyla başlayan gerginlik Barbaros'un tabağına yansıdı. Tadım sırasında Barbaros'un arkaya bakması Mehmet Şef'i oldukça kızdırdı.

Mehmet Şef "Tatlın ılık. Final haftası öncesindeki yarışmacı sen misin? Hayır Emir'e bakma" dedi. Barbaros'un "Neden Emir'e bakmayayım" demesiyle Mehmet Şef çılgına döndü.