Masumlar Apartmanı'nın gaddar ismi, gerçek hayatta çok başka!

Son zamanların reyting rekorları kıran dizisi olan Masumlar Apartmanı, her bölümüyle izleyiciyi şaşırtıyor. Dizinin konusu kadar oyuncuları da bir hayli merak ediliyor. Bu kez Safiye'nin annesi Hasibe karakterine can veren Açelya Devrim Yılhan, mercek altına alındı.

Masumlar Apartmanı'nın gaddar ismi, gerçek hayatta çok başka!

Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Masumlar Apartmanı gündemden düşmüyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde temizlik hastası olan Safiye'nin annesi Hasibe karakterine hayat veren oyuncu Açelya Devrim Yılhan oyunculuğu ile alkış topluyor. Fakat dizideki gaddar anne rolüyle takdir toplayan ünlü oyuncu, gerçek hayatta o farklı ki..

Masumlar Apartmanı'nın gaddar ismi, gerçek hayatta çok başka! - Resim : 1

İzleyiciyi ekranlara kilitleyen sevilen dizide iki kızına da ağır  travmalar yaşatan gaddar anne rolüyle adından bahsettiren Açelya Devrim Yılhan, merak konusu oldu.  Güzel oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor.

Masumlar Apartmanı'nın gaddar ismi, gerçek hayatta çok başka! - Resim : 2

Başarılı oyuncu Açelya Devrim Yılhan sempatik tavırları ve samimi pozlarıyla mercek altına alındı.

Masumlar Apartmanı'nın gaddar ismi, gerçek hayatta çok başka! - Resim : 3

Peki Açelya Devrim Yılhan kimdir?

Açelya Devrim Yılhan 2 Eylül 1985 yılında Ankara'da doğdu. Emekli bir albay ve ev hanımı bir annenin tek çocuğu olan genç oyuncu eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde almıştır.

Masumlar Apartmanı'nın gaddar ismi, gerçek hayatta çok başka! - Resim : 5

Açelya Devrim Yılhan, 2010 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı'ndan mezun olmuştur.

 Beni Unutma filmindeki "Olcay" karakteriyle ilk kez ciddi bir projede yer almış, Leyla ile Mecnun dizisindeki "Eylül" karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

"Ve Panayır Köyden Gider" filminin kadrosunda yer alan Yılhan'ın, sosyal medyada ince zekasıyla ve kimi kelime oyunlarıyla paylaştığı tweet'leri, yeteneğinin sadece oyunculukla sınırlı olmadığını gözler önüne seriyor.

Masumlar Apartmanı'nın gaddar ismi, gerçek hayatta çok başka! - Resim : 7