Masumiyet dizisinin Bahar ve Harun'u Deniz Çakır ile Mehmet Aslantuğ Magazin Hattı'na konuştu

“Masumiyet” dizisinin setinde “Magazin Hattı”nın sorularını yanıtlayan Deniz Çakır ile Mehmet Aslantuğ hangi çarpıcı açıklamalara imza attı?

Masumiyet”in Bahar ve Harun’u Deniz Çakır ile Mehmet Aslantuğ dizi setinde “Magazin Hattı”nın sorularını yanıtladı. Aslantuğ ile Çakır büyük ses getiren diziyi neden kabul ettiklerini anlattı.

Mehmet Aslantuğ “Masumiyet”te ele alınan toplumun kanayan yarası kadına şiddet sorunuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Dizide şiddet mağduru kızı için büyük bir savaş veren bir anneyi canlandıran Deniz Çakır, “Sizin başınıza böyle bir olay gelse ne tepki verirdiniz?” sorusuna çarpıcı bir cevap verdi.

Çakır, “Masumiyet”te kızını canlandıran İlayda Alişan’ın oyunculuğunu övdü. Mehmet Aslantuğ genç kuşak oyuncuları çok başarılı bulduğunu ifade etti.

Aslantuğ ile Çakır’a artık yapımcıların sosyal medyada takipçisi olan oyunculara daha çok teklif götürdüğü hatırlatıldı. Deniz Çakır, pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı tiyatro sahnesini çok özlediğini de sözlerine ekledi.