Masumlar Apartmanı 41.Bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle

Masumlar Apartmanı 41.Bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 5 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı 41.Bölüm…

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle

Masumlar Apartmanıdizisinin 41.Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Masumlar Apartmanı 41.Bölümde: Han’ın biraz daha iyileşmiş olması dikkat çekecek. En son 40.bölümün sonunda Han geri gelmiş ve yeniden evinde sofraya oturmuştu. Yeni fragmanda da görüyoruz ki artık Han evine dönmüş durumda. Ev halkı yeniden Han’ı görmenin mutluluğunu yaşamaya başladı. Bir yandan Han’ın eve geri dönüşünün mutluluğu varken bir yandan ise Gülben’in mutluluğu dikkat çekti. Kendi açısından büyük bir riske giren Gülben, Esat’a evlilik teklif etmişti. Esat ise tabii ki bu teklifi kabul etmişti. Gülben kararı hiç bekletmeden, hazır Han da gelmişken herkese açıklıyor. Esat’a evlilik teklif ettiğini açıklayan Gülben, çok yakında evlenmeyi planladıklarını da söylüyor. İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 41.bölüm tek parça linki…

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 1

Masumlar Apartmanı 40. Bölümde ne oldu?

Masumlar Apartmanı 40. bölümde; kardeşler, babalarını kaybetme korkusuyla sarsılırken bir yandan da Han’a ulaşamamanın çaresizliği içinde boğulurlar. Gülben ve Neriman hastanede endişeli bekleyişlerini sürdürürken evdeki Safiye’ye destek hiç beklemediği birinden gelir. Sonunda Han’a haber ulaşır ancak Han yine kendisinden beklenen tepkiyi vermez.

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 2

Neriman’ın okula kayıt yaptırmadığını bilen Rüya bu konuda da ipleri eline alır. Bir yandan da Han ve Anıl’a kendini kabul ettirmek için her yolu denemeye devam eder. Safiye başındaki sorunlarla ve korkularıyla boğuşurken gelen bir telefonla yeniden ayağa kalkar. Han’ın, bütün olanlardan sonra artık onları yalnız bırakmaya dayanamayıp döneceğine dair umudunu koruyan Gülben, onunla konuşmaya gittiğinde gerçeklerle yüzleşir ve radikal bir adım atar. Eve döndüğündeyse onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 3

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazadan dolayı tamamen değişiyor. İnci’nin yaşadığı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Safiye (Ezgi Mola), Gülben (Merve Dizdar) ve Neriman (Gizem Katmer) yaşamı takıntılarla dolu üç kız kardeştir. Evin babalığını üstlenen Han ise hasta babalarının da içinde bulunduğu bu aileyle gerçek dünyayla arasındaki tek bağlantıdır.

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 5

Han’ın bu yaşamdaki tek amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Zeynep Farah Abdullah) gördüğü o ilk anda değişerek aşık olacak ve Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Takıntılı yaşamlarından dolayı her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacak ve ortalık iyice karışacaktır.

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 6

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Birkan Sokullu - Han Derenoğlu
  • Ezgi Mola - Safiye Derenoğlu
  • Merve Dizdar - Gülben Derenoğlu
  • Farah Zeynep Abdullah - İnci Özdemir Derenoğlu (Sezon finali ile diziden ayrıldı)
  • Esra Ruşan - Esra Şafak
  • Uğur Uzunel - Esat Bilen
  • Metin Coşkun - Hikmet Derenoğlu
  • Melisa Şenolsun