Masumlar Apartmanı 62. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 62. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle

Masumlar Apartmanı 62. bölüm tek parça izleyebilmek için kullanıcılar araştırma yapıyor. Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı 62. bölüm full internete yüklendi. İşte, Masumlar Apartmanı son bölüm izleyebileceğiniz link...

Masumlar Apartmanı 62. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 62. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı 62. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 62. bölüm full izle! Ezgi Mola'lı dizinin yeni bölümünde heyecan dorukta. 15 Mart 2022 tarihinde Masumlar Apartmanı son bölüm full internete yüklendi. Masumlar Apartmanı 62. bölümde;

Masumlar Apartmanı 62. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 62. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 1Safiye, başta doktoru kabul etmeye dirense de sonunda Manolya hanım bu direnci aşmayı başarır. Gülben, ablasına bebek haberini verir ancak henüz diğerlerine söylemeye hazır değildir. Naci, Safiye’nin doktorla görüşmeye başladığını öğrenir ve o umutla Safiye’ye özel bir hediye gönderir. Ancak bu hediyenin Safiye’nin yarasını kanatacağından habersizdir.

Masumlar Apartmanı 62. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 62. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 2Han, Ceylan’ın hayatında biri olduğuna inanmasa da işin aslını öğrenmek için onu adım adım takip eder. Gördükleri ise hiç hoşuna gitmeyecektir. Han’ın içindeki karanlık onu yavaş yavaş ele geçirirken işler de kontrolden çıkmaya başlar.

Masumlar Apartmanı 62. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 62. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 3Masumlar Apartmanı 61. bölümde neler oldu?

Masumlar Apartmanı 61. bölümde; Safiye, evden attığı kişinin Hasibe değil de babası olduğunu idrak ettiğinde dehşete düşer. Artık sevdiklerini sadece Hasibe’den değil, kendinden de korumak zorundadır. Gülben hamile olduğunu öğrenmiş ancak kimseye söyleyememiştir. Üstelik, korku ve endişe o kadar baskındır ki bebeğe bile sevinemez haldedir. Naci, Safiye’nin durumunu kendi hastalığına bağlar. Hikmet ise kızının yıllar önce yaşadığı buhranın bir benzerine sürüklendiğinin farkındadır.

Masumlar Apartmanı 62. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 62. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 4Bu sırada Ceylan, Han’la konuşmaya gider. Onu dinlemeye, anlamaya hazırdır fakat hiç tanımadığı bir Han’la karşılaşır. Naci, aldığı güzel haberi Safiye’yle paylaştığında onun normale döneceğinden emindir ancak işler beklediği gibi gitmez. Sonunda radikal bir karar alır ve elindeki tek kozu kullanır. Safiye ise dönüşü olmayan bir yola girmiş, giderek dibe batmaktadır. Herkes onun bu halini çaresizce izlerken yapılması gereken hamle Gülben’den gelir.

Masumlar Apartmanı 62. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 62. bölüm full izleyebileceğiniz link...

 MASUMLAR APARTMANI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.  Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir.

İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı 62. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 62. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Resim : 6MASUMLAR APARTMANI DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Ezgi Mola
  • Merve Dizdar
  • Birkan Sokullu
  • Melisa Şenolsun
  • Aslıhan Gürbüz
  • Tansel Öngel
  • Metin Coşkun 
  • Esra Ruşan 
  • Atilla Şendil 
  • Emir Özden 
  • Uğur Uzel 
  • Gizem Katmer