Masumlar Apartmanı dizisi 16. Bölüm Fragmanı izle, "Bugün büyük gün!"

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın merakla beklenen 16. Bölüm fragman yayınlandı. Yıllar sonra bir araya gelen Naci ile Safiye aynı masada buluşuyor. Safiye'nin gelinlik giymesi de akıllara " Safiye ve Naci evlendi mi?" sorusunu getiriyor. İşte yeni bölüm fragmanı:

Her evin bir sırrı, her kalbin bir yarası vardır. Bazen de kapıyı aşk çalar... Masum hayatların gerçek hikayesi Masumlar Apartmanı 16. Yeni bölümü ile 29 Aralık salı akşamı TRT 1’de!

Masumlar Apartmanı 15. Bölüm Özeti

Yıllar sonra istemeden dışarı çıkan Safiye, yaşadığı travma sonrası beklenmedik davranışlar sergiledi. Bu durum evdekilerin de endişelenmesine de sebep oldu. Safiye'nin bu hale Naci yüzünden geldiğini düşünen Han, sorunu kökten çözmek için bir adım attı ancak bu adım kendisiyle yüzleşmesini gerektirecek bir gerçeği oraya çıkardı.

Bu sırada sağlık durumu kötü olan Haluk hastaneye kaldırıldı. Ege aldığı haberle büyük üzüntü yaşarken İnci, yıllar önce yaşadıklarından dolayı babasına hala kızgın olduğu için kardeşlerin arası açıldı.