Masumlar Apartmanı oyuncuları veda partisinde yeni planlarını anlattı

71. bölümüyle ekranlara veda eden Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları düzenlenen partide gelecek planlarıyla ilgili neler söyledi?

Özellikle pandeminin ilk aylarında izlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisi 71. bölümde ekrana veda etti. Dizinin oyuncuları final gecesi Gümüşsuyu’ndaki bir otelin teras katında düzenlenen final partisine katıldı.

“Masumlar Apartmanı” dizisinin Safiye’si Ezgi Mola bir ara partinin yapıldığı mekânın önünde görüntülendi.

Parti devam ederken otele zabıta ekipleri geldi. Komşulardan yüksek ses nedeniyle şikâyet gittiği ortaya çıktı. Ancak saat 01.00’de müzik kapatıldığı için zabıtanın otele cezai işlem uygulamadığı öğrenildi.

Partiden ilk ayrılan isim dizinin Han’ı Birkan Sokullu ile sevgilisi Eda Gürkaynak oldu. Ünlü oyuncu çıkışta Magazin Hattı’nın sorularını yanıtladı. Yakışıklı oyuncu sevgilisi Eda Gürkaynak’la uzun bir tatile çıkacaklarını anlattı. Birkan Sokullu henüz kabul ettiği yeni bir projesinin olmadığını ifade etti.

“Masumlar Apartmanı”nın Gülben’i Merve Dizdar final gecesi oldukça buruktu. Dizdar, rol arkadaşı Birkan Sokullu’nun tatile çıkacağını duyunca kendi planından bahsetti.

Merve Dizdar, Cem Yılmaz’ın bir dijital platformda seyirciyle buluşan “Erşan Kuneri” dizisinde oynadığı için kendisini çok şanslı saydığını da belirtti. Dizdar, bazı seyircilerin çok küfürlü ve argo bulduğu Erşan Kuneri’ye yönelik eleştirileri değerlendirdi.

Simli göz makyajı dikkat çeken ünlü oyuncu Alice Müzikali’nden geldiğini söyledi.

Merve Dizdar’ın “Erşan Kuneri” dizisinin Kuru Murat bölümündeki şivesi de çok beğenilmişti.