Galatasaray yardım TIR'ının içinden çıkan not ağlattı: "Mavi kar tulumu giyen bebek..."

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem büyük yıkıma neden oldu. 10 ilde binlerce insan hayatını kaybetti, binlerce kişi ise enkaz altında kurtarılmayı bekliyor. Deprem bölgesinde depremzedelere ise dünyanın dört bir yanından adeta yardım yağıyor. Galatasaray yardım TIR'ından bir bebek için gönderilen 'mavi kar tulumu'nun içinden çıkan not ise duygulandırdı.

Galatasaray yardım TIR'ının içinden çıkan not ağlattı: "Mavi kar tulumu giyen bebek..."

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem 10 ilde büyük kayıplara neden oldu. 'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen facianın 6'ncı gününde arama-kurtarma çalışmaları da aralıksız devam ediyor. 

Dünyanındört bir yanından gelen yardımlarda depremzedelere ulaştırılıyor.  Galatasaray yardım TIR'ı da bölgeye ulaştı. Çocuklar için gönderilen giyeceklerin içinden çıkan not ise herkese duygu dolu anlar yaşattı. 

"HER ŞEYİYLE BAKIMINI ÜSTLENİYORUZ"

Notta, "Mavi kar tulumu giyen bebeğin her şeyiyle bakımını üstlenmek istiyoruz. Bize ulaşırsanız seviniriz. Allah herkesin yardımcısı olsun" ifadelerine yer verildi. Notu okuyan görevli gözyaşlarını tutamadı. 

"MAVİ TULUM BEBEĞİ ISITTI, NOTUNUZ İÇİMİZİ"

Galatasaray Spor Kulübü'nden de paylaşım geldi. Yapılan paylaşımda, "Yardımlarınız gönlünüzden geçtiği gibi tam da yerine ulaşıyor. Mavi tulum bebeği ısıttı, notunuz içimizi… İyi ki varsınız." ifadeleri yer aldı.