Mavi tik paralı olacak diye isyan etmişlerdi! Ortaya çıktı iPhone kullanıcıları daha da çok ödüyor

Geçtiğimiz aylarda Twitter mavi tik ücreti aylık 7,99 dolar olarak belirlendikten sonra Blue aboneliği kullanıma açılmıştı. Ancak daha sonra kullanıma kapanan Blue aboneliği için yeni ücretler belirlendi. İşte o rakamlar...

Mavi tik paralı olacak diye isyan etmişlerdi! Ortaya çıktı iPhone kullanıcıları daha da çok ödüyor

Elon Musk osyal medya platformu Twitter’ı mavi tik ücretinin 8 dolar olmasını duyurmasının ardından İphone kullanıcıları için yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre Musk, Twitter Blue’nun iOS cihazlarındaki ücretini 11 dolar yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Ortaya atılan bu iddia kullanıcılar arasında şaşkınlığa neden oldu.Apple, App Store’dan yaptığı satışlardan yüzde 30’luk bir komisyon alıyor. Bundan dolayı da yakında kullanımda olması beklenen Twitter Blue aboneliği farklı bir ücretlendirme olacak.

Blue aboneliği İOS cihazlardan 11 dolara satılırken şirketin internet sitesinde ise 7 dolara satın alma sunacak. internet sitesinde daha düşük fiyatlandırmanın olmasının daha fazla kullanıcıyı platforma çekmek olduğu belirtildi. Ayrıca Android için ise fiyatın değişip değişmeyeceği ile ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor.