Deprem bölgesine geçici görevlendirme başvurusu nasıl yapılır? MEB görevlendirme şartları ne? MEBBİS başvuru ekranı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) OHAL çerçevesinde deprem bölgesine yapılacak geçici görevlendirme başvurularını 15 Şubat itibariyle almaya başladı. MEB, kadrolu ve sözleşmeli personelin görevlendirilmesi ile ilgili talepleri, online olarak alıyor. Peki, Deprem bölgesine geçici görevlendirme başvurusu nasıl yapılır? MEB görevlendirme şartları ne? Ohal kapsamında geçici görevlendirme başvurusunu kimler yapabilir? İşte MEBBİS başvuru ekranı ve görevlendirme süreci ile ilgili tüm detaylar…

Deprem bölgesine geçici görevlendirme başvurusu nasıl yapılır? MEB görevlendirme şartları ne? MEBBİS başvuru ekranı!

MEB, OHAL çerçevesinde deprem bölgesine yapılacak geçici görevlendirme başvurularını 15 Şubat itibariyle almaya başlıyor. Bölgede görevlendirilecek kadrolu ve sözleşmeli personel için başvuru süreci devam ederken, başvuruların nasıl yapılacağı da merak konusu oldu.

DEPREM BÖLGESİNE GEÇİCİ GÖREVLENDİRME BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Geçici görevlendirme talepleri, kişisel şifre kullanılarak MEBBİS başvuru modülü üzerinden alınacak. Geçici görevlendirme başvuruları, personelin görev yaptığı valilikçe değerlendirilerek uygun görülenler modül üzerinden onaylanacak.

MEBBİS başvuru modülü üzerinden başvuru yapamayan personel, geçici görevlendirme taleplerini içeren dilekçeleri ile başvuruda bulunabilecek, başvuruları uygun görülenlerin talepleri de valiliklerce Bakanlığa bildirilecek. Başvuruları uygun görülenlerin geçici görevlendirmeleri, bölgeden bildirilen personel ihtiyacı dikkate alınarak Bakanlıkça yapılacak ve il emrine geçici görevlendirilenlerin görev yerleri de valiliklerce belirlenecek.