Mehmet Ali Erbil: 00.00'dan sonra da insanlar eğlenmesin, yetmiyor mu?

Mehmet Ali Erbil, yakın dostu Tolga Yüce ve sarışın bir genç kadınla Cihangir'de bir kafede yemek yerken görüntülendi. Ünlü şovmen gece saat 12’den sonra uygulanacağı açıklanan müzik yasağını desteklediğini söyledi.

Mehmet Ali Erbil, yakın dostu Tolga Yüce ve sarışın bir genç kadınla Cihangir'de bir kafede yemek yerken görüntülendi. Ünlü şovmen gece saat 12’den sonra uygulanacağı açıklanan müzik yasağını desteklediğini söyledi. Mehmet Ali Erbil, 2 doz korona aşısını da yaptırdığını vurguladı.

Erbil geçen hafta sosyal medyada karşılıklı ağır sözler sarf edip ardından hiçbir şey olmamış gibi barıştığı Seda Sayan’la arasının artık süt liman olduğunu anlattı.

Mehmet Ali Erbil’in Seda Sayan’la kavgası yakın arkadaşı Tolga Yüce’nin paylaşımını repost etmesinin ardından başlamıştı. Tolga Yüce story sayfasından Seda Sayan hakkında “Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar" mesajını paylaşmış, bu gönderiyi Mehmet Ali Erbil’in de Instagram sayfasından yayınladığını gören Seda Sayan küplere binerek şu karşılığı vermişti:

“Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var... Bence işine bak, ruhunu arındır..."

Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil’le ilgili ortaya attığı “tecavüzcü” suçlamasını daha sonra geri almış ve “Şahsıma yapılan ağır hakaretlerden sonra öfkeyle ayrılık sebebi olan aldatmayı tecavüz diye yanlış dile getirdim. İftira değil yanlış açıklama oldu" şeklinde bir yazı yayınlamıştı. Erbil, Sayan’la barışması için İbrahim Tatlıses’in de araya girdiğini dile getirdi.

Ünlü şovmen masada oturan sarışın kadınla yeni tanıştığını ifade etti. Erbil son olarak katıldığı bir programda da “Eski eşlerimi aldattıysam prostat olayım” açıklamasını yapmıştı.