Mehmet Ali Erbil 6. kez evleniyor mu?  

Kök hücre ve fizik tedavi sonrası hızla sağlığına kavuşan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 6. kez nikah masasına oturmayı düşünüyor mu?

Kök hücre ve fizik tedavi sonrası hızla sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil, hafta başı güneşli havayı fırsat bilip çocukları ve torunuyla Yeniköy sahiline indi. 64 yaşındaki ünlü şovmen bir süre arabasının içinde cep telefonuyla oyalandı.

Erbil’e Tuğba Coşkun’la evliliğinden dünyaya gelen 14 yaşındaki oğlu Ali Sadi yardımcı oldu. Ünlü şovmen torunu Esila’nın bazı huylarının kendisine benzediğini söyledi. Mehmet Ali Erbil, tam kapanma yasakları biter bitmez vatandaşların deniz kenarına koştuklarına dikkat çekti.

Fanatik Fenerbahçe taraftarı olan Erbil, “Fenerbahçe bizi verem etti” dedi. Mehmet Ali Erbil, 2006 doğumlu olan oğlu Ali Sadi’nin futbolla çok ilgili olduğunu belirtti. Erbil, ekrana hangi projeyle döneceğinin ise bu hafta netleşeceğini ifade etti.

Yakın dostu İbrahim Tatlıses’in genç sevgilisi Gülçin Karakaya’yla gönül nikahı kıydığını hatırlatan Erbil, kendisinin ise 6. kez nikah masasına oturmayı düşünmediğini sözlerine ekledi.