Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan kavgasının perde arkası... Eski eşler ilk kez konuştu!

Sosyal medyada son yılların en ağır kavgasını eden Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasındaki polemik aslında danışıklı dövüş müydü? Seda Sayan’ın Mehmet Ali Erbil ile Tuğba Coşkun’un 2011 yılında biten evliliği hakkında ortaya attığı, önce tecavüz ardından aldatma dediği olay gerçek mi?

Ekranlara dönmeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil, Nişantaşı’nda bir estetik kliniğinden çıkarken görüntülendi. cilt bakımı yaptırdığını belirten Erbil, Seda Sayan’ın estetik ameliyatlarını diline doladı.

Ünlü şovmenin geçen günlerde evinde düştüğü ve bir kez daha hastaneye kaldırıldığı gündeme gelmişti. Mehmet Ali Erbil’in beraber program sunmaya hazırlandığı kızı Yasmin Erbil’in adı basketbolcu Can Korkmaz’la anılmıştı. Ünlü şovmene bu aşk iddiası soruldu.

Seda Sayan’a hafta sonu estetik göndermesi yapan Mehmet Ali Erbil, geçen salı ise arkadaşı Tolga Yüce’nin üzerinden şu mesajı yazdı:

"Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyor."

Şu günlerde Amerika’da olan Seda Sayan’da bu mesaj üzerine çok ağır bir suçlamada bulundu ve “Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var. Bence işine bak, ruhunu arındır. Ayrıca bu olay da benim geçmişimi kirli yapmaz, zaten boşanma nedeni bu olay olduğu için tüm yakınların, çevremdeki herkes olayı biliyor. Hepsi seni kurtarma derdindeydi, ben dış kapının dış mandalıyım, geçmişi kirli olan sensin” cevabını yazdı.

Seda Sayan büyük ses getiren paylaşımını kısa süre sonra sildi ve “Dua et çocuklarının hatrına... Allah’tan af dile benden değil" dedi.

Bütün bu yaşananların üzerine Erbil, hata yaptığını itiraf etti ve şu sözleri kaleme aldı:

“Ben Mehmet Ali Erbil, hepinizin bildiği, tanıdığı... Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler de biliyorsunuz ki 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum. Doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı... Siz de sormadınız mı 'Madem böyle bir şey vardı niye sustun' diye? Her neyse benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendisine yakışanı yapsın.”

Daha sonra geri adım atan Erbil’in “Seda benim canımdır kardeşimdir… Oğlu oğlumdur… O da benim çocuklarımı kendininkinden ayırmaz. Ben ilaçların tesiriyle bir yanlış yaptım. Özür diliyorum, Seda’dan da Oğulcan’dan da… aramıza da kimse giremez, girmesin" açıklamasını yapması şaşırttı. Seda Sayan’da Erbil’in paylaşımını sayfasından yayınladı ve ikili arasındaki kavga bir anda son buldu.

Ertesi gün Seda Sayan, Erbil hakkında ortaya attığı tecavüz suçlamasını geri aldı ve "Şahsıma yapılan çok ağır hakaretlerden sonra öfkeyle, ayrılık sebebi olan aldatmayı tecavüz diye yanlış dile getirdim. Kamuoyunun bilgisine; iftira değil yanlış açıklama oldu” ifadelerini kullandı.

Günlerce gündemi meşgul eden kavgada omerta yani suskunluk yasası devreye girdi. İki ünlü isim adeta “söyleme açığımı söylerim açığını” diyerek geri adım attı. Birbirleri için demediklerini bırakmayan Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil bir yemekte bir araya gelmeye karar verdi.

Öte yandan Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasında yaşanan polemiğin ardından gözler ünlü şovmenin eski eşi Tuğba Coşkun’a çevrildi. Etiler’de bir AVM’de yakın Arkadaşı Ayşenur Aksoy’la görüntülenen Coşkun’a 2011 yılında boşandığı Erbil hakkında Seda Sayan’ın ortaya attığı iddia soruldu.

Mehmet Ali Erbil’in ikinci eşi Nergis Kumbasar’da geçen perşembe akşamı arkadaşlarıyla Ulus’ta bir mekânda doğum gününü kutladı. Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan’ın başkalarının dolduruşuyla kavga ettiğini ancak sonunda yaşanan gerilimin tatlıya bağlandığını söyledi.