Mehmet Ali Erbil'den çok sert Yunanistan tepkisi: "Başınızı..."

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, TikTok'ta yaptığı canlı yayınlarla konuşulmaya devam ediyor. Erbil, bu kez de Yunanistan'a tepki göstererek "Başınızı ezeceğiz" dedi.

Mehmet Ali Erbil'den çok sert Yunanistan tepkisi: "Başınızı..."

Ege ve Doğu Akdeniz'de tansiyonu sürekli yükseltmeye çalışan Yunanistan Silahlı Kuvvetleri, 15 Ağustos'tan bugüne kadar görev uçuşundaki Türk jetlerini 14 ayrı olayda toplam 3 bin 372 saniye radar kilidi atarak taciz etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Teknofest'te "Bir gece ansızın gelebiliriz, İzmir'i unutma" diyerek Yunanistan'a tepki göstermişt. TikTok'a girdiği günden beri gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, bu kez de yaptığı canlı yayında Yunanistan'a tepki gösterdi. Erbil, Yunanistan'a "Başınızı ezeceğiz" dedi. 

Erbil'den Yunanistan açıklaması

Erbil, TikTok üzerinden sık sık yayın açarak takipçileriyle buluşuyor ve espri yapıyor. Ünlü şovmen, takipçilerinden hediye istemeyi de ihmal etmiyor. Yine bugün canlı yayın açan Erbil, Türkiye ve Yunanistan arasında yaşanan gerginliğe de değindi.
Yunanistan'a tepki gösteren Erbil, "Türkler birlik olmalı. Yunanistan meselesi var, onların başını ezeceğiz. Anca böyle arada bir ses çıkarabiliyorlar. Cumhurbaşkanımız onlara gerekli mesajı verdi" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil'den çok sert Yunanistan tepkisi: "Başınızı..." - Resim : 1