Mehmet Büyükekşi’ye rakip çıktı! Ünlü teknik adam, TFF başkanlığına yeşil ışık yaktı: “Şartlar oluşursa adayım”

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı olmak istediğini belirterek, “Şartlar oluşursa TFF başkanlığına adayım. Bu işi de hakkıyla yapacağımı düşünüyorum. Çünkü futbolun içerisinde iyi kötü her şeyi gördüm” dedi.

Mehmet Büyükekşi’ye rakip çıktı! Ünlü teknik adam, TFF başkanlığına yeşil ışık yaktı: “Şartlar oluşursa adayım”

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Radyospor'da Salim Manav'ın sorularını yanıtladı. Malataysapor’un gelecek sezonun planlaması hakkında konuşan Yılmaz Vural, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi. TFF başkanı adaylığı için konuştu

“MALATYASPOR GELECEK SEZON LİGE MALATYA'DA DEVAM EDECEK”

Yılmaz Vural, "Yeni Malatyaspor gelecek sezon lige Malatya'da devam edecek. Futbol eğlence unsuru ve Malatya halkının deşarj olması için futbol çok önemli. 11 Ağustos'ta lig başlayacak; tüm sorunları çözmüş olarak 27 Haziran'da toplanmamız gerekiyor. Yeni Malatyaspor'un hedefi bir üst lig olmalı. Malatya şehri yardım bekliyor. Barış Başdaş'la Almanya'da görüştüm; futbolu bırakmak istiyor ancak kendisini ikna edeceğim" dedi.

Mehmet Büyükekşi’ye rakip çıktı! Ünlü teknik adam, TFF başkanlığına yeşil ışık yaktı: “Şartlar oluşursa adayım” - Resim : 1
Yılmaz Vural

 

“GALATASARAY BİR MAÇ KAYBEDERSE FENERBAHÇE'NİN İHTİMALİ VAR”

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Vural, "Galatasaray oynadığı güzel oyunla maçlarını kazanıyor. Galatasaray bir maç kaybederse Fenerbahçe'nin ihtimali var ancak yarışta güçlü takım Galatasaray. Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ligde kalma mücadelesi veren İstanbulspor ve Giresunspor'a puan kaybetti" şeklinde konuştu.

“JESUS SINIFTA KALDI”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un performansı hakkında konuşan Vural, "Jorge Jesus meslektaşım ancak İstanbulspor maçında büyük hata yaptı ve sınıfta kaldı. Hedefimde Fenerbahçe ve büyük takımlarda çalışmak var mı? Evet son nefese kadar bunun için mücadele edeceğim. Fenerbahçe'de Jorge Jesus'a sunulan imkanlar bana sunulsaydı şampiyon yapabilirdim" ifadelerini kullandı.

TFF BAŞKANLIĞINA ADAY OLUR MU?

"TFF Başkanlığına aday olmak ister misiniz?" sorusuna ise  Vural, "Öncelikle TFF Başkanlığını yapanlardan iyi yaparım. TFF için özerk bir yapıya sahip diyoruz ancak ülkemizde TFF Başkanını kulüpler belirliyor. TFF Başkanı da kulüplerin güdümünde kararlar veriyor. Evet futbol dünyasında 42. yılım hedefimde federasyon başkanlığı var mı? Var. Şu ana kadar 2 federasyon başkanı dışında futbolun içinden gelen kişiler TFF bünyesinde yer almadı" cevabını verdi.

Mehmet Büyükekşi’ye rakip çıktı! Ünlü teknik adam, TFF başkanlığına yeşil ışık yaktı: “Şartlar oluşursa adayım” - Resim : 2
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi

 

Sözlerine devam eden tecrübeli teknik adam, "Şartlar oluşursa TFF başkanlığına adayım. Bu işi de hakkıyla yapacağımı düşünüyorum. Çünkü futbolun içerisinde iyi kötü her şeyi gördüm. Sizin de belirtmiş olduğunuz gibi Türkiye'de taraflı tarafsız tüm insanlar tarafından sevildiğimi düşünüyorum" dedi.