Mehmet Fatih, Ay Işığı'nı depremzedeler için seyirciyle buluşturacak

Mehmet Fatih, kadim toprakların dilden dile söylenen ezgilerinden oluşturduğu projesi ‘Ay Işığı’ ile depremzedelere umut olma adına sahne alacak. Fatih, gelirlerin tamamının depremzedelere bağışlanacağı konserde dev orkestrası eşliğinde unutulmaz bir gece yaşatacak.

Mehmet Fatih, kadim toprakların dilden dile söylenen ezgilerinden oluşturduğu projesi ‘Ay Işığı’ ile Zorlu PSM sahnesinde seyirci ile buluşacak.

 Gelirlerin depremzedelere bağışlanacağı konser, Zorlu PSM'nin büyülü atmosferinde Türk müziğinin derin köklerine bir yolculuk sunacak. Kendine özgü yorumuyla türkülerin ruhunu canlandıran Mehmet Fatih, dev orkestrası eşliğinde unutulmaz bir gece yaşatacak.

Mehmet Fatih, Ay Işığı'nı depremzedeler için seyirciyle buluşturacak - Resim : 1

Her biri enstumanında usta, Türkiye’nin en iyi müzisyenlerinden oluşan dev orkestra eşliğinde sahneye çıkacak olan Mehmet Fatih, Ay Işığı' albümünde yer alan seçkin türküler ve özenle seçilen repertuar eşliğinde sahnede olacak. Bu eşsiz müzikal yolculukta, türkülerin duygusal derinlikleri ve hikayeleri dinleyicilere aktarılacak. Tüm gelirler, depremzedelere umut olmak amacıyla bağışlanacağı konserde, sizlerde destekçiler arasında yerinizi alabilir, Türk müziğinin derin köklerine bir adım atarken, depremzedelere yardım etmek için bir araya gelebilirsiniz.