Sevigen’den Kılıçdaroğlu’yla ilgili çok konuşulacak sözler: Aklı karışmış artık sinirleri zedelenmiş, kontrol edilemez noktaya gelmiş!

tv100'ün ses getiren programı Başak Şengül ile Doğru Yorum'da Mehmet Sevigen, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili "Kemal Bey, git gide partiye zarar veriyordu şimdi kendine zarar vermeye başladı, ailesine zarar vermeye başlardı. En büyük zarar toplumun Kemal Bey’e sırtını dönmesi." yorumunu yaptı.

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, gazeteci Nedim Şener, Emekli Hava Korgeneral Dr. Erdoğan Karakuş, CHP 23. Dönem Milletvekili Mehmet Sevigen, Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk oldu.

CHP'deki değişim tartışmaları sürerken Mehmet Sevigen tv100 yayınında şu açıklamalarda bulundu:

"KEMAL BEY, GİT GİDE PARTİYE ZARAR VERİYORDU ŞİMDİ KENDİNE ZARAR VERMEYE BAŞLADI"
Böyle bir parti olur mu?  Orası ne Kemal Bey’in şirketi ne de diğer arkadaşların. Orası halkın malı. Telefonunuz çalmazsa bilin ki siyaset adamı ölmüştür. Kemal Bey, git gide partiye zarar veriyordu şimdi kendine zarar vermeye başladı, ailesine zarar vermeye başlardı. En büyük zarar toplumun Kemal Bey’e sırtını dönmesi. 

"KEMAL BEY NE SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYOR"
Kemal Bey’in aklı karışmış artık sinirleri zedelenmiş, kontrol edilemez noktaya gelmiş. Partiyi idare edemiyor ve Kemal Bey ne söylediğini bilmiyor. Orada o kadar Belediye Başkanı var, ‘İçinde bir tane temiz adam yok’ ben olsam yıkarım orasını. Orada ismi geçen Ekrem İmamoğlu ama Kemal Bey onu partinin bütün üyelerine söylüyor.