Melih Gökçek'in son paylaşımı yine gündem oldu! Jelibon ve Aboubakar'dan sonra şimdi de...

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yine sosyal medya paylaşımıyla gündemde. Daha önce Türkiye'de jelibon rezervi bulunduğunu söyleyen ve Beşiktaşlı eski futbolcu Aboubakar'ı "şehit" olarak paylaşan Gökçek bakın bu defa ne paylaştı.

Melih Gökçek'in son paylaşımı yine gündem oldu! Jelibon ve Aboubakar'dan sonra şimdi de...

Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Sık sık paylaşım yapan Gökçek'in son paylaşımı yine gündeme oturdu.

Türkiye'de jelibon rezervi bulunduğunu söyleyen ve Beşiktaşlı eski futbolcu Aboubakar'ı "şehit" olarak paylaşan Gökçek bu kez de bilgisayar oyununu gerçek sandı. 

Twitter'da 4.3 milyon takipçisi bulunan Gökçek, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalara ilişkin yaptığı paylaşımla yine olay oldu. 

Azerbaycan ordusunun SİHA ile Ermenistan askerlerini vurduğunu gösterdiği iddia edilen görüntüyü paylaşan Gökçek, "Hay maşallah. Aranan layığını bulur. Umarım Yunanistan ders alır" notunu düştü. Ancak Gökçek'in paylaştığı görüntünün aslında bilgisayar oyununa ait olduğu ortaya çıktı.

Melih Gökçek'in son paylaşımı yine gündem oldu! Jelibon ve Aboubakar'dan sonra şimdi de... - Resim : 1