İlayda Şeker'den bomba Batuhan Karacakaya açıklaması! "Batuhan iki kadın arasında..."

Batuhan Karacakaya ve Melisa aşkı için Survivor Panorama'ya ilk kez konuk olan İlayda Şeker'den yine ilk defa bomba açıklamalarda bulundu.

İlayda Şeker'den bomba Batuhan Karacakaya açıklaması! "Batuhan iki kadın arasında..."

Dominik’te adı sürekli Melis ve Aleyna Kalaycıoğlu ile sürekli aşk dedikodularına karışan Batuhan Karacakaya ile ilgili Survivor’dan elendikten sonra ilk ken Survivor Panorama’ya katışan İlayda Şeker’den Batuhan Karacakaya için bomba açıklamalar geldi.

Melis adadayken adı sürekli Batuhan KAracakaya ile anılırken Melis’in elenmesinin ardından Aleyna Kalaycıoğlu ile anılmaya başlayan Batuhan Karacakaya aşk mı yaşıyor?

Batuhan Karacakaya ile Aleyna Kalaycıoğlu’nun sık sık birlikte vakit geçrilemeleri kumsalda baş başa kalmaları aşk dedikodularını güçlendirirken Survivor izleyenlerin de bu durum hoşuna gitti.

İlayda Şeker, en sonunda patladı ve Survivor Panorama’da tek tek anlattı. Batuhan ve Aleyna aşkı için ilk defa konuştu. Bomba sözler sarf etti.

İlayda Şeker'den bomba Batuhan Karacakaya açıklaması! "Batuhan iki kadın arasında..." - Resim : 1

İlayda Şeker’in açıklamaları şöyle;

Batuhan iki kadın arasında kalmış!

İlayda; “Birleşme partisinden önce Aleyna bana “Batuhan nasıl bir çocuk?” diye sordu. İnsanları yanlış yönlendirmek istemem ama yan yana durduklarında çok yakışıyorlar. Batuhan çok hoşlanmıyor bu konulardan. “Annem çok kızar” dedi hatta Batuhan. Ben çok beğeniyorum, tatlı ve uyumlular” dedi.

Sunucularından gelen “Sanki iki kadın arasında kalmış gibi gösterdi ama kendini” sözleri üzerine İlayda Şeker “Evet, aynen. Ben çok şaşırdım” dedi.