Melisa Şenolsun kardeşinin taciz davası hakkında ilk kez konuştu

Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, eski rol arkadaşı Elit İşcan’ın açtığı taciz davası nedeniyle zor günler geçiren kardeşi Efecan Şenolsun’la ilgili hangi açıklamayı yaptı? Melisa Şenolsun’un yönetmen sevgilisi Umut Evirgen, yakın dostu Çağatay Ulusoy’un senaryosunu çaldığı iddiasına ne yanıt verdi?

Melisa Şenolsun Bebek’te bir yapım şirketine girerken görüntülendi. Çıkışta soruları yanıtlayan Şenolsun yeni sezon için televizyon dizisi görüşmeleri yaptığını anlattı. 24 yaşındaki oyuncu geçen perşembe günü başlayan tam kapanma dönemiyle ilgili özel bir plan yapmadığını anlattı. Son yıllarda yönettiği ödüllü filmlerle dikkatleri üzerine çeken Umut Evirgen’le beraberlik yaşayan Şenolsun’a Özcan Deniz’in evde eski eşiyle dizi çektiği hatırlatıldı.

Melisa Şenolsun’un kendisi gibi oyunculuk yapan kardeşi Efecan Şenolsun’a “Yaşamayanlar” dizisindeki rol arkadaşı Elit İşcan taciz davası açmış, uzun süren dava geçen şubat ayında beraatle sonuçlanmıştı. Efecan Şenolsun karar sonrası adliyenin önünde hıçkıra hıçkıra ağlamıştı.

Öte yandan Melisa Şenolsun’un sevgilisi Umut Evirgen de aynı gün Bebek’teydi. Evirgen’in bir dönem yediği içtiği yarı Gitmeyen yakın dostu Çağatay Ulusoy’la arasının bozulduğu gündeme gelmişti. İddiaya göre Ulusoy’un jeneriğine yaratıcı yapımcı olarak imzasını attığı ve başrolünü oynadığı “Kağıttan Hayatlar” filmini, Umut Evirgen’in yönettiği “Ben Bir Denizim” filmini izledikten sonra çekmişti. Umut Evirgen’e “Çağatay Ulusoy’un filmini çaldığı iddiası soruldu.