Boşanacaklar mı? Bu video ile noktayı koydu!

Meltem Miraloğlu, Patrick isimli kendisinden 48 yaş büyük zengin bir Amerikalı adamla evlenmişti. Bu evlilik sonrasında pek çok iddia ortaya atılmış ve boşanacakları konuşulmuştu. Miraloğlu, bu iddialara sosyal medya hesabından paylaştığı bu video ile cevap verdi.

Meltem Miraloğlu, Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "Hayat Devam Ediyor" isimli dizide canlandırdığı çocuk gelin rolüyle 14 yaşındaki bir çocuğu canlandırmış ve 70 yaşındaki bir adamla zorla evlendirilmişti.

Dizide yaşadığına benzer bir karar alarak Patrick isimli kendisinden 48 yaş büyük zengin bir Amerikalı adamla evlenen Meltem Miraloğlu'nun bu kararı sosyal medyanın en çok konuşulan olaylarından biri olmuştu. 

Meltem Miroğlu, eşi Patrick’ten bebek sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisine başladığı iddiaları ortaya atılmıştı ancak tüp bebek tedavisinin yapılamacağı ve Patrick'in kendisini daha önce kısırlaştırdığı, Miraloğlu'nun Patrick ile boşanacağı iddiaları konuşulmuştu. 

Meltem Miraloğlu, dün sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla iddialara cevap verdi. Eşi Patrick ile arabada yolculuk ederken çektiği videoda Miraloğlu, eşine "Beni seviyor musun?" diye sordu. Patrick ise "Kesinlikle" yanıtını verdi. Meltem Miraloğlu bu paylaşımıyla boşanma iddialarını yalanladı.