Menajeri resmen açıkladı! Yusuf Yazıcı geri dönüyor! İşte yeni takımı

Trabzonspor’un Lille’den kiraladığı Yusuf Yazıcı’nın yeniden Rus ekibi CSKA Moskova’ya transfer olacağı belirtildi. Yıldız futbolcunun menajeri Adem Cebeci söylentileri doğrulayarak, “Yusuf Moskova'yı çok sevdi ama Türkiye'de sezon devam ediyor. CSKA'ya olası bir geçişten ancak sezon sonunda bahsetmek mümkün olacak. Avrupa'dan birçok takım onunla ilgileniyor” dedi.

Menajeri resmen açıkladı! Yusuf Yazıcı geri dönüyor! İşte yeni takımı

Trabzonspor, sezon başında Fransız ekibi Lille’den Yusuf Yazıcı’yı sezon sonuna kadar kiralamıştı. Yıldız futbolcu beklentilerin uzağında kalarak 20 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Sezon sonunda Lille takımına geri dönmesi beklenen Yusuf Yazıcı hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Menajeri resmen açıkladı! Yusuf Yazıcı geri dönüyor! İşte yeni takımı - Resim : 1

LILLE PARA KAZANMAK İSTİYOR

Kontratının son yılı olduğu için futbolcudan para kazanmak isteyen Fransız ekibi, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala futbolcudan para kazanmak istiyor. Akşam’ın haberine göre Yusuf’a talip olan takımın ise geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği CSKA Moskova olduğu belirtildi.

Menajeri resmen açıkladı! Yusuf Yazıcı geri dönüyor! İşte yeni takımı - Resim : 2

RUSLAR GİRİŞİMLERE BAŞLADI

Rus ekibinin 12 maçta 8 gol, 2 asistlik katkı aldığı Yusuf Yazıcı için girişimlere başladı.

Menajeri resmen açıkladı! Yusuf Yazıcı geri dönüyor! İşte yeni takımı - Resim : 3

MENAJERİ DOĞRULADI

Rusların, Yusuf’a olan ilgisini futbolcunun menajeri Adem Cebeci de doğruladı. Cebeci şunları söyledi:

"Yusuf Moskova'yı çok sevdi ama Türkiye'de sezon devam ediyor. CSKA'ya olası bir geçişten ancak sezon sonunda bahsetmek mümkün olacak. Rus hayranların Yusuf'a olan saygı ve sevgileri karşılıklı, o da sizin ülkenizi çok seviyor. Şimdi Avrupa'dan birçok takım onunla ilgileniyor. Zamanı geldiğinde, nasıl biteceğini göreceğiz."

Menajeri resmen açıkladı! Yusuf Yazıcı geri dönüyor! İşte yeni takımı - Resim : 4

Yusuf'un Lille ile sözleşmesi Haziran 2024'e kadar devam ediyor. Rus ekibi daha önce de defalarca Yusuf'u transfer etmek için girişimlerde bulunsa da futbolcu, tercihini Trabzonspor'dan yana kullanmıştı. Ancak Yusuf, Karadeniz ekibinde umduğunu bulamadı. Rusya'da yeni sezon transfer dönemi 1 Temmuz'da başlıyor.