Menajerimi Ara dizisi 17. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde; Dicle ile Barış'ın aşk oyunu tüm hızıyla devam ediyor. Barış, Dicle'nin onu sevdiğine emin ve onu kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. Çınar ile Jülide'nin arası açılıyor. Mahide Hanım, Çınar'a ondan ayrılmasını söylüyor.

Menajerimi Ara dizisi 17. yeni bölümü ile 20 Aralık pazar akşamı saat 20.00'de Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Menajerimi Ara Dizisi 16. Bölüm Özeti

Geçmişten gelen bir sebepten dolayı Serkan’la karşı karşıya gelen Kıraç, kendini ünlü bir çiftin ilişki krizinin ortasında bulur. Leyla’nın ajansa sürpriz ziyareti ise Dicle’yi çok zor durumda bırakır. Annesinin verdiği tavsiyeye uyarak Emir’le buluşan Dicle, Emir'e karşı bir şey hissetmediğinin farkına varır. 

Emir'in her hareketi Dicle'ye Barış'ı hatırlatmaktadır. Özel hayatı ve iş hayatı giderek karmaşıklaşan Feris ise bunun sonucundan kaçamaz.

Serkan, Kıraç’ın içine düştüğü krizden faydalanmak için harekete geçer. Dicle, Barış’a karşı yeni duygular keşfederken, ikisinin de bir sonraki adımları merak konusu olur.