Menajerimi Ara dizisi 18. Bölüm Fragmanı izle, "Reklamlarda oynamayı düşünür müydün?""

Fransız yapımı 'Dix Pour Cent' dizisinden uyarlanan, Star Tv'de izleyenleri ekrana kilitleyen Menajerimi Ara dizisinin 18. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Yeni bölümde, Ego Ajans'ta düzenlenen yılbaşı partisi heyecanı doruğa çıkarır. Parti Dicle ve Barış ilişkisinde bir şeyleri değiştirecek mi? 

Star ekranlarının fenomen dizisi Menajerimi Ara 18. Bölümü ile 27 Aralık pazar akşamı saat 20.00'de izleyici ile buluşacak.

Menajerimi Ara Dizisi 18. Bölüm Ön İzlemesi

Ego Ajans’ta durumlar kötüye giderken, Mayda’nın yapacağı hamleler ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Feris oyuncusunun ehliyet krizini çözmek için ilginç yöntemler denerken, Kıraç temsil ettiği senaristin yazdığı işleri satmak için sürpriz yollara başvurur.

Bir marka, kampanya yüzü tercihlerinde Feris ve Dicle’yi rekabete sürükler ve bu durum Barış ve Emir’i de karşı karşıya getirir. Bu kampanyanın sonucu, Barış ve Dicle arasında beklenmedik gelişmelere sebep olur. EGO Ajans’ın geleneksel yılbaşı partisi herkes için bir dönüm noktası olur. Beklenmedik olayların yaşandığı bu gecede, Dicle ve Barış yeni bir sayfa açarken, Kıraç hiç istemediği bir gerçekle yüzleşir.

Menajerimi Ara Dizisi 17. Bölüm Özeti

Mayda’nın sürpriz isteği Ego Ajans menajerlerini zor durumda bırakır. Feris’in yapacağı hamleler her şeyi daha da karmaşık hale getirir. Çınar, oyuncusunu magazincilerin dilinden kurtarmak için çeşitli yollar ararken bir yandan iş ve aşk arasında bir seçim yapmak zorundadır.

Barış ve Dicle arasında başlayan oyun iki taraf için de büyük gelişmelere sebep olur. Feris’in, Emir ve Dicle ile ilgili aldığı karar ise herkes için yeni bir dönemin başlangıcıdır.

Kıraç ve Serkan arasında geçmişin gizemli sır perdesi aralanırken bu durum Kıraç’ı büyük bir çıkmaza sokar. Mayda’nın Dicle’nin babası ile ilgili öğrendikleri ise merak konusudur.