Menajerimi Ara dizisi 20. Bölüm fragmanı izle, "Dicle benim kızım!"

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kıraç, yıllardır gizlediği sırrını Mayda'ya açıklamaya çalışıyor ancak bir türlü beceremiyor. Dicle EGO ajansın satılmasından dolayı perişan olan babasına destek oluyor. Beren, Dicle'yi hayatını mahvetmekle suçlarken, Kıraç sırrını açıklıyor.

Menajerimi Ara dizisi 12. yeni bölümüyle 10 Ocak Pazar akşamı Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

 Menajerimi Ara Dizisi 19. Bölüm Özeti

Barış’la Dicle arasında yaşanan romantik yakınlaşma onlar için yeni bir başlangıç gibi görünse de işleri o kadar kolay olmaz. Kıraç yılbaşı akşamı duyduğu haberi sindirmeye çalışırken Serkan hiç vakit kaybetmeden Ego Ajans’ta yeni bir dönemi başlatır. Feris ve Kıraç bir oyuncu ve bir yönetmenin eskiye dayanan küslüğünü çözmeye çalışırken Dicle sürpriz bir çıkış yapar.

Dicle’nin bu hamlesinden sonra işler iyice çıkmaza girer ve bunun bedeli Ego Ajans için ağır olur. Bütün hayatını değiştirecek bir teklif karşısında Emir’in bir seçim yapması gerekir. Kıraç’ın Serkan’la gizemli geçmişi adım adım peşinden gelirken Kıraç

sonunda hayatının en büyük hatasıyla yüzleşmeye karar verir. Kıraç’ın itirafı Ego’daki herkesi şoke ederken Dicle’yi de çok zor durumda bırakır.