Meral Akşener'den Süper Kupa önerisi

Suudi Arabistan'da düzenlenen Süper Kupa'da, Atatürk pankartı ve tişört taleplerine izin verilmemesi nedeniyle Fenerbahçe ve Galatasaray, sahaya çıkmayı reddetti. Bu durumun ardından Süper Kupa finali iptal edildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı açıklamada "Bu dik duruşun asla unutulmaması için Cumhuriyetimizin 100. yılına özel her iki takımımızın da Süper Kupa Şampiyonu ilan edilmesini bekliyoruz!" dedi.

Meral Akşener'den Süper Kupa önerisi

Suudi Arabistan'da düzenlenecek olan Süper Kupa'da Atatürk pankartı ve tişörtü taleplerine izin verilmemesi üzerine, Fenerbahçe ve Galatasaray sahaya çıkmayı reddetti. Bu gelişmenin ardından Süper Kupa finali iptal edildi.

Yaşananlarla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda "Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister." Bu akşam, Türk milletinin Atatürk sevgisini ölçmeye çalışanlara karşı Cumhuriyetimizin muhafızlığını yapan Galatasaray ve Fenerbahçe'yi yürekten kutluyorum. Her Türk'e yakışanı yaptınız, hepimizi gururlandırdınız! Bu dik duruşun asla unutulmaması için Cumhuriyetimizin 100. yılına özel her iki takımımızın da Süper Kupa Şampiyonu ilan edilmesini bekliyoruz!" ifadelerine yer verdi.