"Meral Akşener'e çok yakın isimle görüştüm" diyerek Şaban Sevinç İYİ Parti kulisini açıkladı "Biz bu teklifi yaptık, masa kabul ederse..."

tv100'ün ses getiren Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programında Şaban Sevinç, İYİ Parti ve Bağımsız Türkiye Partisi arasındaki görüşmenin ardından kulis bilgisi paylaştı.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Kamuoyu Araştırmacısı Murat Sarı, Siyasal İletişim Uzmanı Ferhat Murat; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın Millet İttifakı'na katılma talebi ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmesinin ardından Sevinç dikkat çeken bir kulis paylaştı. 

Sevinç "Sayın Akşener’e çok yakın İYİ Partili bir yöneticiyle görüştüm ‘O bizim İYİ Parti olarak kendi inisiyatifimiz. Biz bu teklifi yaptık, masaya öneririz. Masa kabul ederse eder, etmezse de etmez. Biz İYİ Parti olarak kendi siyasetimizi genel başkanımızın açıkladığı şekilde sürdürürüz’ dedi. Ne demek bu? Biz BTP ile 6’lı masa dışında ittifak yaparız. Hüseyin Baş’ı Trabzon’dan milletvekili adayı göstermek gibi..." dedi.