Merih Demiral, dünya devine gidiyor! Eski Fenerbahçeli yıldızın yerini alacak!

Fenerbahçe’den transfer ettiği Kim Min Jae’yi yaz transfer döneminde satma durumu olan Napoli, yıldız futbolcunun yerini eski Fenerbahçeli futbolcu Merih Demiral’ı transfer etmek istiyor.

Merih Demiral, dünya devine gidiyor! Eski Fenerbahçeli yıldızın yerini alacak!

İtalya Ligi’nde fırtına estiren ve şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılan Napoli’nin yıldızlarına dünya devleri talip oldu. Özellikle sezon başında Fenerbahçe’den transfer edilen Güney Koreli stoper Kim Min Jae dünya devlerini peşine taktı.

DÜNYA DEVLERİ TAKİP EDİYOR

Manchester United, Liverpool, PSG ve Bayern Münih’in izlediği futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. Napoli, Kim Min Jae’nin sözleşmesinde yer alan 45 milyon Euro bonservis bedelini kaldırmak için futbolcunun menajeriyle görüşmeler yaparken takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.   

Merih Demiral, dünya devine gidiyor! Eski Fenerbahçeli yıldızın yerini alacak! - Resim : 1
Kim Min Jae

 

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

İtalya basınında yer alan haberlere göre ise Napoli, Kim Min Jae’nin başka bir takıma transfer olması sonrası Güney Koreli futbolcunun yerini alabilecek ismi belirledi. Bu ismin Atalanta’da forma giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Merih Demiral olduğu ifade edildi.

Merih Demiral, dünya devine gidiyor! Eski Fenerbahçeli yıldızın yerini alacak! - Resim : 2
Merih Demiral

 

ÖNEMLİ BİR YATIRIM OLARAK GÖRÜLÜYOR

Her geçen gün üzerine koyarak ilerleyen Merih için ciddi bir bonservis bedelini gözden çıkaran ve aynı zamanda da önemli bir yatırım yaptığını düşünen Napoli yönetimi, hem performans bazında hem de mali anlamda doğru bir hamle yapma peşinde.

Transfermarkt’a göre değeri 25 milyon Euro olan Merih Demiral, bu sezon çıktığı 23 maçta 1 gol kaydetti. Merih’in Atalanta ise olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.