Fenerbahçe’nin eski yıldızı paylaşılamıyor! İngilizlerin kırmızı devleri birbirine girdi: Teklif 60 milyon Sterlin!

İngiliz ekipleri Liverpool ve Manchester United, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Kim Min Jae’nin transferi için karşı karşıya geldi. Liverpool’un bu transfer için 60 milyon Sterlin’i gözden çıkardığı iddia edildi.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı paylaşılamıyor! İngilizlerin kırmızı devleri birbirine girdi: Teklif 60 milyon Sterlin!

Fenerbahçe’den İtalyan ekibi Napoli’ye 18 milyon Euro’ya transfer olan Kim Min Jae, kısa sürede kendini İtalyan futboluna kabul ettirdi. Yıldız futbolcu takımının ligdeki liderliği ve Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği çeyrek final başarısında önemli bir rol oynadı.

Teknik Direktör Luciano Spaletti’nin dünyanın en iyi stoperi olarak nitelediği futbolcu, Avrupa devlerini peşine taktı.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı paylaşılamıyor! İngilizlerin kırmızı devleri birbirine girdi: Teklif 60 milyon Sterlin! - Resim : 1

LİVERPOOL DEVREYE GİRDİ

İngiliz devleri Manchester United ve Liverpool, Min Jae’nin transferi için karşı karşıya geldi. İtalyan Rai’de yer alan habere göre Liverpool, 26 yaşındaki futbolcu için milyon 60 Sterlin bonservis bedeli ödemeyi planlıyor.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı paylaşılamıyor! İngilizlerin kırmızı devleri birbirine girdi: Teklif 60 milyon Sterlin! - Resim : 2

KİM: TAKIMA ODAKLANIYORUM

Öte yandan Güney Koreli stoper, geçen hafta 2-2 biten Kolombiya maçının ardından hakkında çıkan transfer dedikoduları hakkında, "Bildiğiniz gibi bu söylentiler hiç de doğru değil. Takımıma odaklanmak istiyorum. Oynayacak çok turnuvam var. Doğru olmadıkları için transfer söylentileriyle uğraşamam. Artık bu tür saçmalıklardansa takıma odaklanıyorum. Gidecek çok önemli maç var ve şu anda sadece Napoli'ye odaklanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı paylaşılamıyor! İngilizlerin kırmızı devleri birbirine girdi: Teklif 60 milyon Sterlin! - Resim : 3

Transfermarkt'a göre değeri 50 milyon Euro olarak gösterilen Kim Min Jae, Napoli formasıyla bu sezon 35 maça çıktı, 2 gol attı, 1 asist yaptı.