Mersin'de genç öğretmen dehşeti yaşadı!

Mersin'de yaşayan genç öğretmen, kendisine musallat olan ve tanımadığı R.B isimli şahsın sözle ve fiziksel tacizlerine maruz kaldı. Mağdur kadın, en sonunda apartmanının önünde kedi beslerken darp edildi. SS., saldırgan hakkında şikayette bulundu. Şahsın şu an serbest kaldığımı belirten mağdur SS., bu korku yüzünden mesleğini de bıraktığını belirtti.

Mersin'de genç öğretmen dehşeti yaşadı!

Mersin’de S.S isimli genç kadın, aralıklarla R.B isimli bir adam tarafından sözlü ve fiziksel tacizlere maruz kalarak mağdur edildiği iddia edildi.

S.S isimli genç kadın, Mersin’de yaşadığı sitede 60 yaşlarındaki bir adamın aralıklarla sözlü ve fiziksel tacizlerine maruz kaldı. Bu şahsı tanımadığını söyleyen S.S, son olarak apartmanının önünde kedi beslerken R.B tarafından darp edildi.

HEM DARP ETTİ, HEM SERBEST KALDI

Uzun süren bu rahatsızlığından dolayı emniyet birimlerine de dilekçe veren ve hatta taciz edildiğine yönelik şikayeti bulunan S.S, son olarak yaşadığı darp olayıyla psikolojik olarak çöküntüye uğradığını iddia etti.

"CAN GÜVENLİĞİM YOK"

“Bu şahsı hiç tanımıyorum, bu şahıs benim Mersin’de bulunduğum zamanlarda belirli aralıklarla rahatsız etmeye devam etti. Öğretmen iken mesleğimi bile bırakmak zorunda kaldım. Bu adamın özellikle yalnız yaşayan kadınlara karşı bir takıntısının olduğunu düşünüyorum. Yaşadığım taciz olaylarında kamera kayıtları silindiği için davam da delil yetersizliğinden takipsizlikle sonuçlandı. Son olarak ise darp edildim. Şu an adli süreç devam ediyor. Ama bu şahıs, serbest bir şekilde geziyor. Hala can güvenliğim yok” sözleriyle yaşadığı dehşet anlarını anlattı.