Mert Aslan'ın renkli defilesine ünlü akını

Ünlü tasarımcı Mert Aslan ilkbahar yaz koleksiyonunu Çırağan Sarayı’nda düzenlenen defileyle tanıttı.

Ünlü tasarımcı Mert Aslan ilkbahar yaz koleksiyonunu Çırağan Sarayı’nda düzenlenen defileyle tanıttı. Koleksiyonda yer alan rengarenk kıyafetler davetlilerin büyük beğenisini topladı. 

Defileyi Türkiye eski güzelleri Ceyda Düvenci ve Arzum Onan da izledi. Şıklığı ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ’un giyim tarzına karışmadığını söyledi. 48 yaşındaki Arzum Onan’ın 21 yaşındaki oğlu Can Aslantuğ uzun süredir Lal Gümüşoğlu’yla beraberlik yaşıyor. 

Ceyda Düvenci ise defileye tasarımı Mert Aslan’a ait kıyafetle katıldı. Melisa Nur adında bir kızı, Okan Ali adında bir de oğlu olan Düvenci, çocuk gelişimine katkı sağlamak amacıyla açacağı “taş, kağıt, makas” adlı atölyenin hazırlıklarıyla ilgilendiğini anlattı.

Düvenci’nin geçen haftalarda yaptığı “27 yaşından beri psikoloğa gidiyorum” açıklaması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu modaya bakış açısını da anlattı. Yıllara meydan okuyan 67 yaşındaki ünlü şarkıcı Nükhet Duru, defilenin en gösterişli davetlileri arasındaydı. Duru’ya son dönemde kadın şarlıcıların kıyafetleriyle ilgili başlatılan tartışma hatırlatıldı.