Mert Hakan Yandaş'tan kupa açıklaması: "Kazanıp taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz"

Fenerbahçe’nin takım kaptanı Mert Hakan Yandaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir ile oynanacak maça ilişkin, “Kazanmak için çıkacağız. İnşallah kazanıp bir nebze de olsa taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına yakışan bir final olur. İyi hazırlandık. İnşallah kazanan taraf biz oluruz ve taraftarımızı bir nebze mutlu ederiz” dedi.

Mert Hakan Yandaş'tan kupa açıklaması: "Kazanıp taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe ile Başakşehir’in karşı karşıya geleceği maç öncesi basın toplantısı düzenlendi. Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu.

"KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ"

Mert Hakan, "Sezona iki kupa hedefi ile başladık. Bizim için maalesef lig hüsranla bitti. Bunu yaşamak istemezdik. Son ana kadar mücadelemizi verdik. Bu bizde inanılmaz üzüntü yarattı. Kupanın önemi sezon başından beri aynı. Kazanmak için çıkacağız. İnşallah kazanıp bir nebze de olsa taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına yakışan bir final olur. İyi hazırlandık. İnşallah kazanan taraf biz oluruz ve taraftarımızı bir nebze mutlu ederiz" dedi.

 Fenerbahçe formasıyla bu sezon 23 maça çıkan Mert Hakan Yandaş, 1 gol attı, 2 asist yaptı.