Merve Boluğur paylaşımıyla nefes kesti! Vazgeçilmezini açıkladı

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, son olarak siyahlar içerisinde verdiği pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü güzelin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Merve Boluğur paylaşımıyla nefes kesti! Vazgeçilmezini açıkladı

Bir zamanlar' Acemi Cadı' dizisinde canlandırdığı 'Ayşegül' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Merve Boluğur, pop yıldızlarından Serdar Ortaç ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti.  

"HEP BERABER ÇOK EĞLENECEĞİZ"

Nisan ayında stüdyoya gireceğini belirten Boluğur, "Hareketli, 'eller havaya’ tarzında tam bir yaz şarkısı. Hep beraber çok eğleneceğiz. Serdar Ortaç çok değerli bir sanatçı. Onun yapacağı her işte yer almayı gönülden isterim zaten. Çok özel bir insan. Eminim müthiş olacak" şeklinde konuşmuştu.

Merve Boluğur paylaşımıyla nefes kesti! Vazgeçilmezini açıkladı - Resim : 1

ŞAN DERSLERİ ALIYOR

Şimdilerde müzik ile uğraşan ve şan dersleri aldığını belirten Boluğur, sosyal medya paylaşımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Ünlü isim son olarak yayınladığı siyahlar içerisindeki pozuyla sevenlerinin beğenisini topladı.

Merve Boluğur paylaşımıyla nefes kesti! Vazgeçilmezini açıkladı - Resim : 2

"SİYAH VAZGEÇİLMEZİM"

Boluğur paylaşıma: 'Bir Merve Boluğur klasiği siyah vazgeçilmezim kıyafette biliyorsunuz. Kırmızı rujla tamamladım.. Kıyafetim arkadaşımın tasarımı.' notunu düştü. Instagram hesabında 3.9 milyon takipçisi olan ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yapıldı. 

Merve Boluğur paylaşımıyla nefes kesti! Vazgeçilmezini açıkladı - Resim : 3