Merve Çağıran'dan nefes kesen pozlar! Sosyal medya yıkıldı

Ünlü oyuncu Merve Çağıran, iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Oyuncunun iddialı pozlarına ise kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Merve Çağıran'dan nefes kesen pozlar! Sosyal medya yıkıldı

Ünlü oyuncu Merve Çağıran, son olarak Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği 'Hande Varoğlu' karakteriyle gündemde yerini almıştı.

Kaçak Gelinler, Tatlı Küçük Yalancılar, Aşk Laftan Anlamaz, Çarpışma, Çocuk ve Kalp Yarası gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Merve Çağıran şimdilerde Kaan Yıldırım ve Seray Kaya'lı Kopuk dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Çağıran bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Siyah uzun bir kaban ve çizme giyen Merve Çağıran derin bacak dekoltesiyle adeta takipçilerini büyüledi.

İDDİALI POZLARI PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

Merve Çağıran'dan nefes kesen pozlar! Sosyal medya yıkıldı - Resim : 1

Güzel oyuncunun peş peşe paylaştığı iddialı pozlarına binlerce beğeni ve yorum geldi. Ünlü isme; 'Çok güzelsin', 'Harika görünüyorsun' gibi yorumlar yapıldı.

Merve Çağıran'dan nefes kesen pozlar! Sosyal medya yıkıldı - Resim : 2

MERVE ÇAĞIRAN KİMDİR?

Merve Çağıran 13 Temmuz 1992 yılında Balıkesir'de doğdu. Akademi 35Buçuk Sanat Evi'nde eğitim aldı.

2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Farklı projelerde yer alan oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde canlandırdığı Janset karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı.

Merve Çağıran'dan nefes kesen pozlar! Sosyal medya yıkıldı - Resim : 3

Merve Çağıran'dan nefes kesen pozlar! Sosyal medya yıkıldı - Resim : 4