Meryem Uzerli ile Amerikalı sevgilisinin kızları Lilly dünyaya geldi

“Muhteşem Yüzyıl” dizisiyle tanınan alman asıllı ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Berlin’de ikinci kez anne oldu.

Geçen hafta objektif karşısına geçen ve karnı burnunda pozlar veren Meryem Uzerli, 8 Ocak’ta ikinci kızını kucağına aldı. Ünlü oyuncu, Amerikalı sevgilisiyle kızlarına Lilly Koi adını verdi.

Bebeğini sezeryanla dünyaya getirdiği öğrenilen Uzerli, doğum sonrası yaptığı ilk paylaşımın altına şu satırları yazdı: “Sevgili Lilly Koim, Lara, baban ve ben seni ailemizde ağırladığımız için çok mutluyuz. Bize katıldığın için çok mutluyuz.”

Meryem Uzerli’nin eski sevgilisi Can Ateş’ten de 7 yaşında Lara isimli bir kızı var. Ünlü oyuncu 2013 yılında sevgilisinden ayrıldıktan hemen sonra hamile olduğunu öğrenmiş, bebeğini dünyaya getirmek için de “Muhteşem Yüzyıl”ın çekimlerini terk edip apar topar Almanya’ya gitmişti. Tükenmişlik sendromu yaşadığı gündeme gelen oyuncu, 3 yıl sonra “Gecenin Kraliçesi” dizisinin çekimleri için Türkiye’ye dönmüştü.

Ülkemizde son olarak 2019’da Artvin’de çekilen “Kovan” filminde başrol oynayan Meryem Uzerli, geçen yıl doğup büyüdüğü Berlin’de pastane işletmeye başlamıştı. Bu sırada Uzerli’nin ismini gizli tuttuğu Amerikalı bir sevgili bulduğu ve aile kurmak istediği ortaya çıkmıştı.